Idas Mirakel

Matstol

Nu när Collin är tre månader så börjar de bli dax för att införskaffa en matstol där han kan sitta. 🙂
Jag gillar ju vitt och riktigt trä går före en i plast.
Är lite kluven i vilken jag vill ha bara, en gammaldags eller en tripp trapp?
Tripp trappen är ju smart när man kan bygga om den sen men är inte helt hundra på att jag vill det, vill nog köpa en ny stol då men visst det kanske man skiter i sen. Hmm inte lätt!
Vilken hade ni valt?

20130704-230028.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Lina: oj ja du det kommer jag tyvärr inte ihåg men tror de alla kommer ifrån antingen jollyroom.se eller babyshop.se så kika där 🙂

 1. Elin - Mamma till Stella

  Vi har köpt en stokke. Men kommer också köpa Ikeas antilop att ha till en början. Den kan man bära in i duschen med bebis och allt när det blivit kletigt. 🙂 brio har också en fin tripp trapp.

 2. Sofie

  Jag tycker absolut du ska ha den i plast från ikea första året, kostar inte ens 200 kr med bord. perfekt i början när barnet kladdar så hemskt, då är det bara att lyfta in den i duschen å spola av både barn å stol. Sen tror jag att den är bekvämast också.

 3. Malin - Collins mamma

  Jag vill ha en vit stokke tripp trapp! Helst en äkta men det finns ju fina kopior 🙂 i min nya lägga vill jag ha ett fint träbord i typ ek och vita pinnstolar till och då tror jag en stokke blir fin till 😉 (drömmarn)

  1. idasmirakel

   Malin: haha klart man ska drömma! Låter superfint och nästan som jag vill ha det me 🙂 fast våra husbyggarplaner får nog vänta lite, har hört att det är bra att ha ett fast jobb först 😉
   Kramar 🙂

 4. Martinique

  Till Caspian hade vi först en dån längst ner sen vid 1 1/5 år bytte vi till tripp trapp stol. Men till Mirabelle körde vi tripp trapp från 4 månader. Kändes smidigare att ha en och sama stol i stället för att byta.

 5. Mickis

  Jag tycker helt klart den i plast från IKEA, och byta lite senare när barnet blir lite större. Som sagt, dom sitter väldigt stadigt i en sån när dom är små och bordet till är kanon =) Kanske inte den snyggaste stolen men det kan man leva med =)

 6. Tina

  Vi har köpt en stokki tripp trapp till Caspian som vi är super nöjda. Caspian har provat stolen 2 gånger och han verkade gilla den men vi få se va han tycker sen när han börja använda stolen på riktigt.
  Kram o krya på er.

 7. Margret

  Hokus pokus! Dom är bäst;) Så bra att kunna lägga ner och det blir ett litet bord.. Nackdelen är att dom tråkiga att rengöra. Där är antilopen bäst!

 8. johanna hallberg

  Helt ärligt så tycker jag att du ska köpa en vit antilopstol från ikea. Kostar inte mycket. Små barn sitter väldigt bra i den och man har ett bord på som är väldigt bra. Jag tycker du ska köpa en sån och sen köpa en annan när han blir äldre. Min dotter är snart 14 månader och har alltid suttit bra i sin men i början va hon alldeles för liten för dom där dyra stolarna och då kan jag säga att hon inte va särskilt liten. Sen kan du efterhand fundera vilken som skulle passa er. Sen är dom väldigt höga i ryggen och det är också bra. 🙂

 9. Sandra

  Vi har stokke och ha vart nöjda 🙂 man kan ju köpa begagnad träfärgad å måla själv också 🙂

 10. Tessa

  Vi har köpt stolen på andra bilden du la ut. Hade en stokke till min första dotter men den var brun och jag ville ha vit. Men tyckte det inte vart värt att köpa en stol för 2500 som allt skulle bli att kosta för en sån. Hade bara lånat stolen så kunde inte måla den vit:) Så vi tog kopian och fick betala 1300 med dyna. Vi är supernöjda med den. Märker ingen skillnad på kvalitén mot en stokke.

 11. Johanna

  Jag tycker ni ska köpa den där i plast som blir en bil när man lägger den ner! 😀 Bästa grejen ju! 😉

stats