Idas Mirakel

Middag, dagens mamma och mjölkproblem

Kom precis hem från min mamma som bjöd på middag idag.
Var ute på innan dess och spankulerade runt nere på gården i hopp om att det skull ge lite resultat.
Så nu sitter jag i soffan med mitt hallonbladste som vanligt och Alex kom precis hem så nu blir det väl en liten tupp lur på soffan och ikväll är det familjen annorlunda och Dicte, något att se fram emot!

En dagens preggo utan mascara för det känns väldigt onödigt just nu när man bryter ihop när som ändå… Efter jag tog bilden såg ja att jag mjölkat igenom både bh och linne, Nice!

20130325-165300.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Fina du, kan verkligen förstå att det är jobbigt nu. Men de kan ju ske närsomhelst. Det kanske känns svårt men försök att tänka på annat, typ sysselsätt dig med något om dagarna så går tiden fortare 🙂
  Snaaart är han är er lilla kille, håll uuuut! 🙂

  1. idasmirakel

   Malin: tack snälla du! Ja det är väl så och mn hoppas ju varje minut att vattnet ska gå så mn vet att det verkligen är på g. Samtidigt som jag vet att för varje timme som går är ja en timme närmare och vem vet jag kan va mamma redan i morgon.. 😀
   Hoppas! 🙂
   Massa kramar!

 2. Hannah - Mamma till Maxemilian

  Du är så vacker! Älskar att läsa din blogg, jag kan inte ens tänka mig hur du känner nu när du går över tiden. Maxemilian kom ju 3 veckor tidigt.

  Massa kramar

  1. idasmirakel

   Hannah: åh va skönt det hade vart! Då har jag vart gravid en hel månad längre än dig, fy! Man känner ju sig som en elefant som kommer va gravid i 22 månader! Men han kommer väl ut så fort jag sluta gnälla,. 😉
   Men tack snälla och detsamma! Man blir ju så varm i hjärtat när man går in på din blogg och ser Maxemilians ur söta lockar! Hihi så fin kille ni har! 🙂
   Stor kram! 🙂

stats