Idas Mirakel

Min pseudotvilling

Igår fyllde min pseudotvilling, ja det är ju modernt att säga så 😉 28 år.
Det skiljer 13 månader på oss och vi är väldigt olika men ändå så lika. Om bara två veckor fyller jag 27 år, galet va man börjar bli till åren 😉
Sandra då, min ända storasyster (råkar ha 4 systrar till och även en bror) har bott i Norge och Danmark ända sedan hon tog studenten. Sedan 6 månader tillbaka är hon i Peking på ett internship och hon blir kvar ända till juni och sedan tar hon examen i Köpenhamn och har nu sökt jobb typ i hela Norden + Kina eftersom hon läser kinesiska i sin utbildning.
Även om jag frågat henne tusen gånger så är jag ändå inte riktigt helt hundra på vad hon läser för utbildning. 😉 haha kan bero på att jag inte förstår mig på något av den där ekonomi/marknadsvärlden 😉

Sandra är en galet stor inspirationskälla för många som känner henne. Hon går alltid sin egen väg, vill alla väl och inget stoppar henne!
Det finns nog faktiskt ingen som känner eller som bara träffat henne som tycker illa om henne.
En bättre storasyster finns inte och jag hoppas att någon gång o framtiden när hon tänkt skaffa barn och familj att hon slår sig ner i Sverige så vi får träffa henne lite oftare.
Grattis i efterskott Sandra vi älskar dig!
IMG_5591

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats