Idas Mirakel

Mina killar ♡

Idag fick jag sovmorgon till 8:15! Så himla skönt!
Tack snälla sonen min. 🙂
Ikväll ska jag komma i säng innan tolv så nu är det bäst jag börjar pumpa det sista målet för idag och sedan knyta för i morgon är det fredag igen, herregud var det inte måndag igår?

20131031-221032.jpg
Mina två killar vid hjärtats kvällsmat 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Malin - Collins mamma

    Myspys! 🙂 Man blir så varm i hjärtat då ens pojk är hos sin pappa 🙂

    Svar: JA, jag har tusen fjärilar i magen och allt känns riktigt bra! Förutom all stress med allting! Kommer kännas skönt då vi fått sålt lägenheten ;D Då kan man pusta ut än en gång!

    MEN SHIT vad duktigt med högskoleprovet!! 🙂 GRATTIS! Är det sjuksköterska du vill satsa på? Jag är också grymt sugen på att plugga samtidigt som jag vill ta upp mitt frisörande igen. Det var ju mitt drömjobb sen jag var typ 12 år 😉 Och det komemr nog bli roligare att jobba som det hemma i Piteå än i bajssthlm ;D Hehehe. Vi får se ;D Men vi vill ju typ ha barn nr 2 ganska tätt så jag hinner ju inte jobba så mkt innan nästa kommer. Om vi har lyckan att plussa igen vill säga 😀

    Kram på er finisar! <3

stats