Idas Mirakel

Mitt i det lyckliga

Idag höll jag på att göra något riktigt dumt.
Efter våran promenad och hemma mys så åkte jag Collin och så fick Cleo hänga med när vi bara skulle vara iväg snabbt, till A6.
Vi gick in lika glada och fulla av vårkänslor, en snabbis på hm och sedan styrde vi mot Polarn & Pyret där vi plockade på oss ett par svarta skalbyxor till Collin så han kan kräla så mycket han vill ute nu 🙂
Kvinnan i kassan sa att jag kan sätta honom i en vattenpöl utan att han blir blöt, hej kvalitet! nu ska här lekas i parker 🙂

Iaf så fort vi var klara traskade vi ut och när vi kommer fram till bilen höll jag på att smälla av!
J*#£$€_A idiot har ställt sin bil så nära min att jag knappt kan ta mig mellan dem utan var tvungen att dra in magen och givetvis blev jag skit smutsig från både min och idiot-bilen.
Helt ärligt utan att överdriva en gnutta så måste personen ha hoppat ut från passagerarsidan på sin bil för det fanns inte en skans att jag skulle kunna öppna dörren och än mindre få in Collin.
SÅ jag fick backa ut min bil samtidigt som Collin får sitta på parkeringen i barnvagnen, så himla otäckt man vet ju aldrig när som kan de komma en annan idiot och köra rätt in i honom när han sitter i sin vagn.
Sen fick jag packa in honom och vagnen med bilen igång i parkerings gången.
Ja jag var så jävla sugen på att dra något i sidan på bilen men jag var så förbannad att jag inte ens lämnade en lapp.
Gah va förbannad man kan bli!
Haha ja jag blir arg nu också!

Ne iaf dessa två sötpluttar gillar varandra mer för varje dag som går och det lättar mitt hjärta något enormt 🙂

20140225-224311.jpg

20140225-224316.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda Öberg

  Men åh idioter! Personen i fråga tyckte säkert att han/hon var väldigt rolig..

  Men nu har jag en fråga! 🙂 Jag har för mig att du har nämnt att du snusade innan du blev gravid, eller är jag helt ute och cyklar? Iaf, hur höll du dig från att börja igen när du slutade amma? Eller var du inte sugen alls? Jag själv snusade innan jag blev gravid, nu är dottern snart 6 månader och jag har inte fuskat en enda gång. Dock saknar jag snuset varenda dag, hela tiden.. Det är helt sjukt. Har du några tips? Jag vill verkligen stå emot men känner att när jag slutar amma så kommer jag inte kunna hålla mig..

  Tack för en underbar blogg! 🙂
  KRAM

  1. idasmirakel

   Matilda: haha ja visst är det svårt! Visst blir man sugen ibland även om inte jag heller har fuskat nån gång än och jag är heller inte sugen men ibland kommer det helt plötsligt ett sånt sug som är skit starkt, så konstigt när det var 20 månader sedan jag snusade sist. Men jag tror mest att det är suget efter att ha något munnen så jag har alltid med mig vanliga tuggummi som jag stoppar in.
   Ska försöka med allt för jag vill verkligen inte börja igen, men visst är det inte lätt när man snusat i flera flera år innan.
   Stor kram och lycka till! 🙂

 2. Katja

  Är också på jakt efter skalbyxor till min pojke. Vilken storlek köpte du? Tror nämligen våra grabbar drar samma 🙂 kram!

  1. idasmirakel

   Katja: hihi har du också en rund och go kille? 🙂
   Jag tog 86, 12-18 månader, 80 kändes mycket mindre runt om och sen tog det emot lite när det stod till 12 månader i dem. Och det är resår runt foten och så kan man dra åt extra så de kommer nog inte bli jobbigt långa 🙂
   Stor kram! 🙂

stats