Idas Mirakel

Mitt i julestressen

Dagen före dagen, före dagen, före dopparedagen och vi har inte städat klar, ingen julmat är köpt, ingen gran står i huset, inga klappar är inslagna, ingen knäck kokad. Ja julstressen gör sig påmind om vi säger så!
Hela förra veckan var ju Alex i Örebro för att jobba och i helgen har vi varit på Liseberg för att få oss lite julkänsla och sova gott på hotell. Collin han hade skit kul och vi föräldrar bara njöt av våran glada kille. Julen handlar trots allt om han och alla andra barn, det blir jul varesig mina fönster är putsade och vi glömt av skinkan. Bara vi får umgås med varandra, det är väldigt lätt att glömma den enkla mitt i allt förberedande inför den 24 december.
Jag är så tacksam för mig underbara friska familj. Det ska bli en underbar jul även om allt inte blev klart för det gör inget, vem kommer ihåg det om 100 år? 😉
image
Mina fina killar.
image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats