Idas Mirakel

Mitt mammahjärta ❤

I morgon blir min prins ett helt halvt år! Men kära nån va otäckt!
Vi gick en lång promenad med svägerskan och kusinen på 7km och hann tala om både det ena och det andra. Vi talade om att Collin fyller ett halvt år i morgon och när jag tänker på det så får jag en klump i magen va fort det gått. Detta halva året är helt klart det bästa i mitt liv men det går för fort!
Något jag funderat över när jag tänker på sånt här är att jag måste njuta mer!!!
Men hur njuter man mer? Jag tycker jag njuter som bara den av min lilla kille men skulle jag kunna njuta liiite till? Svårt!
När vi kom hem efter promenaden och Collin sovit klart och jag spolat av mig så körde vi carpe diem hela eftermiddagen.
Vi har busat, kramats och myst till 110%
Och grädden på moset så somnade han på mig! Åh mitt mammahjärta smälte
Såg att han blev trött när vi satt i soffan och busade så jag la honom ner vilket absolut inte går annars och buffade hans rumpa till han somnade. Så himla gosigt!
Jag satt i soffan i 40 min med näsan inborrad i hans hår innan han vaknade.
Hade tårar i ögonen när jag tänkte på hur mycket jag älskar honom och hur himla mycket jag ville stanna tiden ett tag.
Min lilla kille…

20130925-193729.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tove

    Jag tänkte mycket som du ett tag, hur njuter jag mer? Jag kom på att det inte handlar om att prestera i att njuta utan mer att få kvalitet i tiden. Jag försöker att lägga undan telefonen. Den är inte intressant, fb och instagram och bloggar kan vänta. Sedan försöker jag umgås mer med Lowan, städningen och matlagningen kan vänta. Det finns kvar, Lowa som liten finns inte alltid kvar. Men samtidigt, man måste komma ihåg sig själv. En femminutare här och där under dagen där man bara sitter och tänker eller ja, har telefonen uppe. Det måste man få ha, men med måtta 🙂

stats