Idas Mirakel

Monkey town

Hejsan Svejsan!
Idag har vi gjort Monkey Town i Huskvarna osäkert ihop med Jennie & Leonard och Monica & Alfred och flera fina mammor med pojkar (haha ja bara pojkar i denna gruppen också)
För er som bor i jönkan med omnejd och tvekar att åka dit för ni har för små barn, gör inte det för barnen har så roligt!
Även om Collin just idag va lite överdrivet mammig och bara skulle gå så hade han så roligt!
Vi satte oss en stund i en lekinhängnad (hmm ja bättre ord kom jag inte på 😉 ) och där var golvet mjukt och glansigt så han hoppade så himla lätt fram på rumpan och nu verkar han ha fått in den snitsen så bra för ikväll hoppade han runt i hela köket och vardagsrummet på rumpen och ”fort” går det 😉 hihi nja inte fort om man jämför när de andra kryper men han kommer dit han vill och nu verkar han förstå att han tar sig framåt.
Hihi ja goa tjocka glada lilla kille 🙂

Det är rätt roligt det där med blogg och instagram vänner, vi kunde så mycket om varandra även om vi aldrig träffats.
Vi började prata om våra förlossningar och kunde avsluta varandras meningar om hur det var för en andra och pratade om de andra vi ”känner” genom bloggarna som om de vore vänner vi träffat tusen gånger innan. 🙂
Så himla roligt! Man lär känna så mycket fina människor i blogg och instagram världen som har barn i nästan samma ålder. Tyvärr bor inte alla så nära men jag är så glad att vi fick träffa dessa härliga morsor med busiga små pojkar 🙂

20140207-235529.jpg
En pannkakskille 😀

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats