Idas Mirakel

Musikhjälpen

Något som gör mig glad är att se människor bry sig om andra och hjälper till med det de kan göra. Vi är ganska eller ja väldigt förskonade från klimatrelaterade katastrofer över huvudtaget här i Sverige vilket man är väldigt tacksam för. Jag kan knappt ens tänka mig att bilar flyter iväg längs gatorna eller stormar som drar med sig hela städer. Fruktansvärt!
Dessa naturkatastrofer har tvingat 100 miljoner människor på flykt, det går inte greppa hur mycket människor det faktiskt är.
Årets Musikhjälpen har som tema just klimatrelaterade katastrofer och nu kan ni också hjälpa till genom att köpa en kalender fullsmockad med snygga hunkar. 😀

image
STÖD MUSIKHJÄLPEN OCH FÅ ÅRETS JULKLAPP!
Passa på att ge dig själv eller någon annan du gillar en kul present med både nytta och nöje! Vi säljer nu välgörenhetskalendrar i samarbete med Kenny Jonson Photography och Pronto Tryckeri, med bilder på World Class Linköpings hunkiga personal. Av priset på 150 kr går 120 kr per såld kalender oavkortat till Musikhjälpen 2015. Det går även bra att skänka mer än så!
Hämta ditt ex redan idag på World Class City, S:t Larsgatan 3! Betalning sker via Kalender2016.tictail.com (vid ej upphämtning tillkommer frakt med 50 kr),
Swish på nummer 070-688 37 16. Viktigt vid Swishbetalning: skriv namn och antal kalendrar i kommentarsfältet.
Vid större beställningar eller frågor, kontakta [email protected].

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats