Idas Mirakel

My baby raccoon

20130821-211059.jpg

20130821-211104.jpg
Hihi ååååh finns det något finare än ens barn? Mamma älskar dig min plutt-unge!

Idag hade jag och Colleman finbesök av Harry med sin fina mamma Malin och gravida kompisen Emma som är sååå nära nu, stor och vacker som en dag! 🙂
Det var ett tag sen sist så samma sak var det denna gången som förra vi pratade hela tiden i mun på varandra för vi hade så mycket att tala om. Haha men vi hann få mycket sagt! 😉
Vi talade självklart nästan bara bebisar, förlossning och graviditet men det är väl inte så konstigt?
😉
Egentligen skulle vårt andra preggo vara med men fick förhinder så vi får snarast möjligast göra om detta! Och tänk om bara några veckor är vi fyra mammor med bebisar i stället, så kul! 🙂
I morgon vet jag inte riktigt va vi ska göra, jag har för mig att jag hade något bokat men kan fasen inte komma på va det kan ha vart?!
Haha aja vi får väl se om det tänds någon lampa, annars blir det att åka och hämta ut ett paket från jollyroom som jag hoppas kommer i morgon och lite annat oviktigt. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia1

  Tycker du ska testa EC. Även C skulle tycka det vore skönt att slippa allt bajskladd misstänker jag. Inspirerande citat från FB-gruppen ”blöjfri bebis – EC-toakommunikation-blöjfritt”:

  Sarah Edin
  ”Just nu känns EC-andet otroligt stabilt…lillan,11 mån, kissar liksom på vanliga ”vuxentider” om ni fattar och hon är superlätt att läsa av. Ungefär som man passar ett yngre barns kisstider är det. Men då väntar vi ju ännu på tänderna och att hon ska lära sig gå så jag njuter ( och hon hoppas jag) nu och så får vi se hur det utvecklar sig Tänk, jag hade aldrig kunnat föreställa mig att kunna ha ett barn under året utan blöja. Visst får man torka lite pölar ibland och byta lite brallor men det gör man ju även m äldre barn…Roligt är det!”

  Prova hålla honom i grodställning över handfatet eller ngt annat pottliknande när han vaknat på morgonen, helst innan han bajjat. Och pausa om han blir ledsen. Läs mer på FB-gruppen och blöjfribebis.se

  Stödkram!

  1. idasmirakel

   Sofia1: ja det verkar ju rätt häftigt och jag fr nog försöka men jag undrar om jag kommer fatta innan det är för sent. Men testa ska jag iaf. 🙂

stats