Idas Mirakel

Mys lördag…

 

Har haft mina mysdamer på besök ikväll.
Glögg, kaffe, frallor och lussebullar stod på menyn ihop med tjejsnack..
Har verkligen haft det skit trevligt och Lina hade med sig sin lilla chihuahua pojk Billy som Cleo är kompis med så hon har haft en trevlig lördag hon också.
I morgon blir det jobb mellan 7.00-11.00 och 16.00-21.00 och mellan där så ska vi ut och hugga julgran!
Måste också få klart mina papper i morgon om havandeskapspenningen så de är klara och kan skickas iväg på måndag för nu börjar det dra ihop sig eftersom det är en massa röda dagar och så kan det ta längre tid.
Kollade igenom min almenacka innan och blev lite ställd, denna veckan jobbar jag 6 dagar sen jobbar jag bara den 26 och 1 januari sen har jag inga mer dagar inbokade.
Lite skönt att tänka att man snart får gå hem men de sista veckorna är det ju bra om jag jobbar så man får lite pengar sen också.
Åh va mycket jag har att fixa sen när julen är slut och jag får gå hemma med betalt och bara pyssla lite och förbereda inför BF.
Ska börja kika lite på att göra om min walk in closet till barnrum och jag har så många idéer och är sugen på så mycket men rummet är lite dumt då det står en kakelugn i ett hörn och ena väggen har ett rätt stort fönster så det blir svårt att inreda som jag vill då jag måste ha den ena väggen till min garderob eftersom vi inte får plats med den någon annan stans.
Aja det blir nog bra..
🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Ja så gott det är! Måste nästan baka en stooor sats precis innan jul så det är okej att ha kvar långt in i januari för man faktiskt baka dem innan jul.. 😉

stats