Idas Mirakel

Nakenfis

Collin började denna dagen utan blöja i gymmet. Jag la honom på froté ifall han skulle få för sig att lätta lite på trycket.
Efter att ha berättat för gubbarna i gymmet om sin dröm så började han rulla, gång på gång och så snorde han med sig frotén och blev vansinnig när den kom framför ansiktet. Haha så söt!
Det blev inga kissolyckor som väl var! 🙂
Älskade gofis… 😀

20130830-223827.jpg

20130830-223835.jpg

20130830-223841.jpg

När Alex kom hem i eftermiddags så snörande vi på oss och åkte till babyproffsen och idag blev vi med Inovi dyna och ettextra regnskydd till Emmaljungan.
Vi testade och sätta i både den stora och lilla dynan i en crescent vagn och i med Collin och med den stora dynan satt han så bra så vi köpte den.
När han växt ur den får vi väl köpa en ny men nu satt han så bra att det inte gick att ta den andra 😉
Nu sitter vi med den obligatoriska fredags tacon i magen och en kall öl i handen.
Gott! 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. linda

  Hej! du har en toppen blogg 🙂 Läser den varje dag. Är också mammaledig med en dotter på 4månader. En fråga. Såg att du skrev att du drack en öl. Ammar du inte mer den dagen då eller? Så nyfiken. Själv sugen på cider ibland 🙂 ha det bäst!

  1. idasmirakel

   Linda: klart man kan ta en öl även om man ammar! Du kan ta 2-3 st utan att känna dig dum! Mjölken får samma procent som är i ditt blod så dricker du dig full så kanske du har 0,8 i blodet vilket inte är ens hälften av alkohol halten i en lätt öl så då är det nästan lika mycket alkohol i fil eller yoghurt. Ett par glas vin 1-2 gånger i veckan är ingen fara sa de på förlossningsföreläsningen på sjukhuset.
   Det farliga är i så fall om man dricker sig full och inte kan ta hand pm barnet.
   Så ta dig en cider nu på en gång och känn dig absolut inte dum för det var 20 år sen man sa att man inte fick dricka någon alkohol!
   Kram på dig!

stats