Idas Mirakel

När det kilas i de gröna fingrarna

image

image
Vi har haft barmark ett tag nu och idag stod tempen på 17 grader. Galet svettigt i jacka 😉
Våren är här och nu tror jag att vi i Jönköping slipper något mer bakslag. Men samtidigt så har inget än så länge börjat bli grönt. Visst några små snödroppar, blåablommor(vetitjyven va de heter), krokusar och tussilago tittat fram men än så länge så är det rätt brun-beiget ute. Lite tråkigt men det kommer snart.
Det känns som det bubblar i backen och det bara behöver någon mer dag innan allt blir grönt och skönt på samma gång. Ja längtar så!

image
Detta år ska vi ta tag i vår trädgård. Vi satte en låååång syrenhäck ut mot vägen förra året och vi har två sorters blommor och en gul buske.
Ja ni förstår ju var min trädgårdskunskap ligger på för nivå. 😉
Tanken är att vi ska anlägga ett land, få upp staket, bygga en grind, en gunga, en tvättställning och några pallkragar. Det känns som vi kommer ha hela sommaren uppbokad men å andra sidan gör det inget då vi ändå inte kommer iväg på några längre sträckor när jag ska jobba hela sommaren.

I helgen sådde vi tomatplantor och några krukor Lobelia, ja tror de heter Lobelia iaf, jag brukar alltid ha dem blåa härliga fluffiga blommorna. 🙂

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida - Vita Villan

    Så härligt nu när det går åt vår och sommartider! Har också satt en massa fröer. Sambon min håller på att bygga upp ett växthus, så det känns lite extra roligt att sätta fröer iår.
    Ha en fin dag!

stats