Idas Mirakel

När jag viskar i ditt öra

När jag viskar i ditt öra så lyssnar du med stora ögon, mitt lilla hjärta…

Oj va det händer grejer med hjärtats personlighet nu på det senaste.
Vi lär känna varandra mer och mer för varje dag som går men det måste vara svårast för lillhjärtat som även ska lära känna sig själv också.
Det är en väldigt bestämd kille vi har som gärna vill vara med och är det något han inte gillar så säger han till! Hihi
Innan vi fick barn beställde vi en lugn bebis som alltid skulle finna sig och va ”snäll” och visst nu uppskattar man de stunder hjärtat vill vara själv i gymmet/babysittern/ bumbon men gör han det inte så grämer jag mig inte längre för att han är en social kille, snarare tvärtom jag älskar att han har lite personlighet och är lite envis!
Haha aja visst vill man gå på toa själv om dagarna och kanske få chansen att laga mat/städa och ja något annat om dagarna men va tjyven gör de när man har den största skatten som finns som inte vill något annat än att vara med dig hela tiden för han älskar dig mer än allt?!
Collin skrattar mer och mer högt, är kittlig under fötterna och i magen, lägger sig tidigare och tidigare och älskar när han läggs i sin säng, Collin gillar inte liggdelen på vagnen, blir vansinnig när han får solen i ögonen, älskar när man vänder honom upp och ned och killar honom, Collin älskar titt ut leken när mamma gömmer sig bakom hans fötter, Collin haaatar när vi klär av och på honom men gillar att ligga på skötbordet, Collin hatar när vi torkar hans dregel och kräk runt munnen. Collin gillar mer och mer att ligga på mage men bäst av allt är att få vara med och kika läget i babybjörnen.

Min kille stannar alltid upp och lyssnar med stora ögon när mamma viskar att hon älskar honom mer än allt annat…

20130824-222021.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats