Idas Mirakel

När man längtar efter snön och den överraskar en!

Ja alltså ända sedan sommarn har jag längtat efter vintern, men älskat hösten. Jag är verkligen en årstidsmänniska och älskar verkligen våra tydliga årstider. Slask kan ju dock flyga och fara 😉
Så även om jag längtat, gått och väntat och förberett med 3 overaller, jacka, termobrallor, mössor och annat inför vintern så har jag helt förskjutit vinterskorna! Förra året köpte jag dem långt innan vintern kom men nu så ville jag absolut vänta in i det sista för att de ska passa hans fötter så bra som möjligt.
Men nu så kommer vintern och den första snön till helgen så nu börjar det brinna i knutarna!
Ja han har ju fodrade gummistövlar och fodrade skinnkängor så han klarar nog av det lilla som kommer och försvinner innan vi ens hunnit få på skorna men ändå.
Jag gillar att vara lite förberedd!
IMG_5170.JPG

IMG_5169.JPG

IMG_5168.JPG

Shit va jag längtar till december, julstök, julklappsinslagning, vår första gran i VÅRT hus och få vara helt ledig med mina killar.
IMG_2049.JPG

Förra årets vinterskor till pyret. De svarta är Viking och de blåa är från Crocs. Vi var mycket nöjda med båda paren så de är starka kandidater men visst kan jag tänka mig att testa några andra också. Vi får se när vi väl hunnit ta oss in till stan 🙂
IMG_2454.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats