Idas Mirakel

Newbie killen

Igår var Collin iklädd sina nya kläder från kappahl. Sköna mjuka jeans och en tuff body och han blev så fin!
Men när vi fiskade kräftor så blev det skit varmt så då fick de åka av.
För att senare på kvällen åka på igen innan det hände en stor olycka i dem och då igen fick de åka av. Haha så kan det gå!
Börjar dock tröttna lite på att det alltid läcker! Varenda gång han gör nr 2 läcker det ut i kläderna.
Vi bytte därför från libero till pampers st 4 vilket inte gick då de var stora (7-14 kilo), sedan köpte vi pampers 3or som är till nio kilo men de har även de läckt. What to do?
Får testa Ica och Willys egna.
Suck ja de blir möe tvätt och stackars hjärtat får byta kläder ofta vilket han tycker är jobbigt. 🙁

20130808-140523.jpg

20130808-140654.jpg

20130808-140647.jpg

20130808-140719.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Tanja

  Hej! Måste bara tipsade dig om Lidls blöjor! Vi hade samma problem – tvätt i stoora högar, han bajsade ut allt!! Men inte Lidls?! Prova! 🙂
  Ha en fin dag!!

 2. Sofia

  Usch ja vad trött man blev på att det läckte! Liberos var inte alls bra när dottern var liten då dom är så stela och läckte lätt. Så då gick vi över till Pampers som var bättre. Men sen kom hon in i en period där hon bajsade jäättemycket och upp på ryggen, då var inte Pampers bra för att dom är så låga. Så då fick vi byta igen ;). Haha dom som vi varit nöjda med och som vi fortfarande använder är Liberos Up&Go som vi började använda runt 7 månader. Dom är supermjuka och följsamma och läcker nästan aldrig. Sen är det klart olika från barn till barn, men prova sen när han blivit lite äldre (även om han inte kan gå än 😉 ).

 3. Elin

  Jag använder bara icas egna märke, inte ica basic för dom läcker igenom, men icas egna sitter kanon och har aldrig läckt igenom för oss 🙂 vi har också en stor kille 😉

 4. Johanna

  Jättefina kläder. Har du provat up & go blöjorna? Vi tycker att de sitter mycket bättre än de vanliga. De finns från 7 kg från både Ica och pampers och säkert libero också.

 5. Emma

  Jag som har två tjejer har tyckt att pampers har funkat bäst och varit smidigast och inte känts lika otympliga och stela som libero medans en kompis till mig som har två killar har gillat libero bäst. Vet inte hur ICAs blöjor är nu men när vi provade dem för ca 5 år sedan var dom inte något att ha.

 6. pia

  ja säger som andra å som ni säkert redan hört en miljard gånger.. De där flikarna kan ställa till massor, å även om han inte e uppe i vikten på paketen så kan de hjälpa å gå upp en storlek. De e ju rätt mkt pengar som går åt bara för att testa 🙁 vi varvade libero å icas egna (Ica basic va skit). De två överlappade väldigt bra i storlekarna! Så om liberos 3or e för små, men fyrorna för stora så e icas perfekt! problemet e att nu kan ja inte komma ihåg om de e den stora eller lilla storleken som e bra.. Har för mig att vi gick upp i storlek först på icas. Hoppas du fattar mitt röriga inlägg! Men vi har varit jätte nöjda med icas egna å de e verkligen prisvärda!

 7. Annie

  Fick tipset on att vika ner översta kanten på blöjan i bak för att hindra att det läcker ut. Funkar superbra!

 8. Frida

  Lärde mig igår av tjejerna bakom barnpodden att man ska vika ner baksidan av blöjan (inåt) vet inte om det är därifrån det läcker men det kanske hjälper dig något.

  Lycka till // Frida

 9. Jessica

  Vi har pampers active 4, och han väger drygt 8 kg, men vi byter på han så fort han gjort något för att det inte ska läcka ut 🙂 men ibland går det inte att hindra om det är mycket..

 10. Vilma

  Det hände ofta för oss också förut, men jag bytte från pampers ”vanliga” till dom för natten tror jag det är, i storlek 3 och dom funkar hittills perfekt! Har inte släppt igenom något alls =)

 11. Linn

  Jag gissar att ni redan är noga med att vika ut alla flikar på blöjan, annars kan det ju bli som en kanal rätt ut! Har jag märkt när jag slarvat hehe 😉

stats