Idas Mirakel

Nu är det vååår!

Igår kom nog våren hit på riktigt! Vi hade härliga 8 plus och Collin gick heldag så de hade varit ute 2 gånger och badat i vattenpölarna.
Va glad jag blev att jag i höstas tagit hem hans skaloverall och tvättade den och sedan hängde tillbaka den på en gång för det hade varit för varmt för honom med vinteroverall när det är 8plus ute.
Så de hade tagit på han skaloverallen med fleeceställ under.

image
Nu har jag tagit fram och inventerat Collins skalkläder. Hans mini Rodini pico i svart är nog för liten nu men hans polarn kläder i 98 kan nog faktiskt passa hela våren fast att vi köpt nya i 104. Han har både skaljacka, skalbyxor och vindfleece i 98 som nu nog får flytta till föris efter ett test så de verkligen passar.
Jag fyndade den svarta skaljackan och denna otroligt fina turkosa vindfleece på rean och de är i 104. Vi får se om han behöver nya skalbyxor eller om dessa räcker hela våren.
Det är även påväg ett paket med Reima ytterkläder vi är galet nyfikna på 🙂
image

image
Han har visst galet många jackor men sämre med byxor men vi inväntar Reima sedan får vi se vad som behöver kompletteras med.

image

image

image

Förra veckan fick även ett par nya stövlar flytta in i Collins förisgarderob.
Jag som är galet förtjust i Crocs handel it stövlar hade inte tänkt köpa någon annan modell då de är så himla lätta, leder ingen kyla och är formade inuti så de sitter som ett smäck tillskillnad mot många andra modeller som blir alldeles för breda och inte sitter på hans hyfsat smala fot.
Men dessa från Polarn & Pyret smet åt så fint och satt så himla mycket bättre än jag trodde så när Collin valde de röda så fick det bli dem.
Gillar skarpt storleksguiden inuti stöveln!
image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats