Idas Mirakel

Nu är julen över.

På ett kick var även denna jul över. Vi har haft galet mysigt och fått så mycket fint, både Collin o vi föräldrar.
Juldagen tillbringade vi här hos oss ihop med mina 3 systrar, mamma, Henke och mormor plus en systers pojkvän. Vilket var vansinnigt kul för collin som får så mycket uppmärksamhet.
På julafton lekte han istället så fint med sin kusin och sina två kusiner till sin pappa vilket är så kul att se. Jag hade bara min syster på julafton eftersom ja inte hade några kusiner så det blir ännu roligare att se dem leka ihop, stå tryckta med sina små näsor mot rutan ihop när tomten kommer och så vidare. Helt underbart! Bästa kusin I!

image
Collin han har fått mycket fint i julklapp men helt otroligt nog inget jag jag kände att var ”mindre bra” utan bara fina leksaker. Han fick ett garage helt i trä, Brio tågbana, lego, ficklampa, skördetröska, denna fina traktor från Lillekatt.se där han har rätt mycket fina leksaker ifrån nu, bästa sidan om man är ute efter fina leksaker i trä! Han fick även en stor tramptraktor av märket New Holland som givetvis gjorde succé. Ja han har verkligen fått många fina klappar och har verkligen blivit så glad för allt!
Han har lekt med allt var för sig och några klappar har vi kvar att plocka ur kartongen. Det ska bli kul att få leka ihop med honom nu i mellandagarna. 🙂
image
Balarna på vagnen är ju bäst enligt Collin, han kör runt, lastar av, tar ett varv och lastar på igen. Flera gånger om.
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats