Idas Mirakel

Olga Rönnberg

Nu när man blivit mamma och burit sitt barn i kroppen i 9 månader har satt sina spår på kroppen. Jag gick upp allt som allt 28 kg från innan graviditeten och än så länge har jag gått ned 14 kilo.
Jag har inte tänkt och kommer inte sträva efter att gå ner alla kilon jag gick upp då jag vägde 52 innan och känner inte att det är så jag vill väga utan jag är nöjd runt 55-57 ca dvs att jag har ca 10kg kvar. Sedan kanske man inte är nöjd med kroppen ändå utan den måste finslipas lite.
Min mamma som är nybliven tränings och kostjunkie beställde denna boken till mig så jag ska komma igång efter graviditeten och komma igång på rätt sätt.
Så denna boken ska jag börja läsa idag efter BVC om jag hinner annars blir det i morgon.. 🙂

20130417-115138.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. lynn

  började med den häromdagen. jätte vettig bok rekommenderar den till alla! man har ju förlorat mycket utav kondisen och musklerna under graviditeten, orkar inte alls som innan men hon lägger värkligen upp träningen bra! jag var helt slut efter första passet pinsamt nog 😛 lycka till med formen! 🙂

 2. Helena

  Det finns även mammabootcamp som jag tror att Olga håller i. Skall enligt mina vänner vara väldigt bra!

  Kram

 3. Malin

  Jag har också köpt den boken, men har bf 8 maj så den får ligga på hyllan ett tag till 🙂 Har kollat igenom den och den verkar jätte bra. Hade varit kul om du skriver vad du tycker om den sen när du har börjat följa programmen. Kram

stats