Idas Mirakel

Oväntat besök

Igår var vi med om något väldigt otäckt.
Klockan hade visst råkat bli 00:00 och jag väckte Alex som alltid ligger och sover på soffan tills jag går upp så kom jag på att eftersom jag var på gympan så hade ju Collin fått äta tinad bröstmjölk och mina patts hade inte blivit tömda sen 17:00 vilket inte vårdar bra om han ska sova till 7-8 dagen efter så jag var tvungen att sätta mig och pumpa.
Jag sitter soffan i vardagsrummet och pumpar, intill ligger köket där vi har vår altandörr som jag inte ser från soffan men iaf, Alex och Cleo är uppe och hänger tvätt och helt plötsligt dunkar det till i köket och i altandörren.
De lät precis som om någon försiiiktigt tryckt ner handtaget (vi har ett vanligt dörrhandtag på bägge sidor dörren) och sen bara ryckte till och en duns.
Jag höll på att få en attack och stirrar ut mot köket ifall människan kom in sedan säger jag lugnt till Alex att komma ner vilket tar några minuter då han inte förstår vad som hände utan säger istället mäh kan du inte vänta en minut så jag får hänga tvätten klart?!
Jag tittar mot köket och de bägge fönstren vi har i vardagsrummet vilket det ena är mot ytterdörren men ser inget som väl är.
Alex kommer ner och jag berättar så han tar hunden och springer ut och traskar ett varv runt huset, inget…
Han kommer in och hämtar nycklar för att låsa garaget och kolla till bilarna och undertiden sitter jag med bröstpumpen i handen, 112 inslaget på Alex jobbtelefon i andra handen och är bajsrädd!
Det otäcka är att i söndag mitt i natten hade Alexs faster en man i sin trädgård och hon bor ca 500 meter från oss. Det är väldigt vanligt med fyrhjulingsstölder och några bekanta blev av med sin gräsklippare för inte många veckor sedan.
Fy fan va rädd jag var!
Skulle verkligen vilja installera rörelselampor men vår granne har sånna och de är tända mest hela nätterna pga katten och i början höll jag på att ringa polisen första gången jag såg den va tänd mitt i natten. Usch!
Det är tur vi har Cleo för hade hon skällt så är det inte många som hade gått in för hon kan låta som ett monster.

20130911-230156.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Denise: det var nära! Haha ja fy ännu otäckare blir det när vi har Syrénbusken runt huset så lyser en lampa inifrån på några blad kan det se ut som vad som helst. Usch!

 1. Tina

  Fan va otäck !! Va väldigt försiktigt gumman, särskild under dagarna om ni e ensamma hemma man kan inte lita på nåt o nån nu förtiden .
  Kram

 2. S.

  Usch vad otäckt! Jag hade skaffat rörelselampor ändå, blir inte lika lättjobbat för tjuvarna om det lyser på dem. Men man kan ju inte ha det som ”larm”, för då skiter man ju typ ner sig varje kväll när katten går förbi 😉 Tur ni har Cleo!

stats