Idas Mirakel

På skakiga ben

Idag hämtade jag en lycklig kille som dansade disko i ett mörkt rum med diskolampa till babblarna på föris. Han var så glad! Det var lite skillnad mot när jag hämtade en riktigt vansinnig kille igår. Humöret svänger riktigt fort. Lilla hjärtat som du testar mammas tålamod.
Idag hade vi med oss en glasburk som han ska få måla till en lykta. Lyktan ska sedan ställas ut i Rådhusparken i stan där alla barn upp till och med 1:an har målat en egen lykta i nästan alla Jönköpings förskolor. Tror det var för världens barn (hmm kan ha fel).
I morgon ska han ha med en favoritbok som de ska läsa för alla barnen. Jag gillar verkligen när de knyter samman hemmet och förskolan, att vi får vara engagerade i det de där även där när de trots allt spenderar så många timmar i veckan på just förskolan.

IMG_6476

I morgon kommer jag inte kunna gå, jag körde nämligen ett riktigt skit hårt pass tabata.
Jag fick sätta mig ner efter halva tiden för jag bokstavligt talat höll på att kräkas. Jösses säger jag. Haha så nu kommer jag halta fram en vecka igen 😉

IMG_6455
En liten nedvarvning och mys i soffan innan pappan kom hem och det var dags att laga mat.,
I matkassen idag stod det lax biffar med klyftpotatis och morotstzatziki på menyn. Jösses så gott 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats