Idas Mirakel

På västfronten…

20130320-215052.jpg

Har sovit en timme nu när Alex var iväg på innebandyn, så skönt..
Har fortfarande ont i svanken och mensvärk, och det känns verkligen som hans huvud är halvvägs ute och det spänner, sticker, trycker och gör ont i underlivet, värkarna verkar bli glesare och kommer kanske en gång i halvtimmen och ibland två i följd så de är väl inget att hurra för. Trodde verkligen det skulle sätta fart när jag kom hem men jag tröstar mig med att det kanske är på gång men att det kanske tar längre tid.
Vem vet jag kanske vaknar i natt och då har det kommit igång på riktigt?! Haha ne det är väl önsketänkande, men jag vill så gärna, jag har så ont i kroppen nu av allt vatten och belastning av alla extra kilon. Jag längtar ju snart ihjäl mig efter vår bebis…

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. idasmirakel

   Men tack snälla söta du! Va glad jag blir! Man känner ju sig dock inte så graciös.. Hihi 😉
   Ska du säga! Du är ju så fin! 🙂
   Kramar 🙂

stats