Idas Mirakel

Pågång på vimedbarn.se

IMG_5542.JPG
Idag blev jag sååå inspirerad till att få i ordning på min kost igen. Det har blivit rätt mycket enkla snabba maträtter och även om jag inte alltid kommer att hinna med något annat så vill jag iaf bli lite bättre.
När jag igår satt och spanade in Jennies blogg då hon just nu håller på med en 5 dagars detox och lägger upp flera smarriga smidiga recept i ett schema på bloggen så alla kan hänga på så fick jag lite ångest och började fundera lite.
I mitt kaffe drickande, mack-ätande stressade liv så hade det passat utmärkt att detoxa. Sen kom jag på att jag nog är för odisciplinerad att fullfölja dieten men nu har jag köpt hem lite frön och grejer och ska testa lite grann.
Och förhoppningsvis hoppa på till nästa vecka.
Så för er som känner att ni behöver en energi boost och utrensning av kroppen, in och följ finaste Jennie!

IMG_5539.JPG
Sen i samma inlägg måste jag hylla och tacka vackraste Natali för bästa sko tipsen till barn!
Hon är nu mera vimedbarn.se barnkläders expert och kommer regelbundet med tips om hur man bör klä sina barn.
Denna gång skrev hon om vinterskor, om vad som är bäst i snöslask, regn och rusk. Hon skriver också att fodrade gummistövlar inte är någon höjdare och det är så komiskt att läsa för jag är lite allergisk mot fodrat gummi, stövlar som regnkläder. Jag tycker mitt barn ska ha kläder som andas och i allra värsta fall ha regnkläder om inte våra Reima skalkläder skulle räcka till.
Aja men vilket som Natalis artikel om barnskor hittar ni på vimerbarn.se framsida. 🙂

Hoppas ni blir lika inspirerade av dessa damer som jag blir 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. michan

    Ja detox är så tråkigt men vi har börjat äta nyttigare på vardagarna sen några veckor tillbaka, det känns som en bit på vägen. Mycke sallader och nolltolerans på fikabröd som är min stora last i livet

stats