Idas Mirakel

Paniken i mitt huvud

Idag blev jag riktigt rädd att Collin skulle skadas riktigt ordentligt.
Min mamma ringer på förmiddagen och vi bestämmer att hon ska komma ut till oss så vi kan gå en promenad innan vi ska åka en sväng till stan och efter det ta en fika hos mormor.
Hon kommer och vi går en runda på ca 5km, när vi kommer hem igen stannar jag och parkerar en sovande Collin i vagnen utanför dörren nedanför trappsteget och tycker ner bromsen.
Mamma går fram till dörren och konstaterar att jag låst dörren precis då dundrar det till upp i från taket och det rasar ner massa snö rakt ner i barnvagnen. Först tar det en halv sekund att fatta vad som händer innan jag försöker rycka undan vagnen, vagnen är ju bromsad så det går inte så lätt och mer snö hinner trilla ner innan jag chockad lyfter bort vagnen till ett säkert avstånd.
Med gapande mun står jag och lyssnar ifall Collin har vaknat men han sov sig igenom det?! Kära nån som det måste ha låtit när snön landade på suffletten. Som väl var var att jag hade bugaboon och den suffletten går att fälla nästan ända ner till Collins fötter så inget kom in på honom. Dessutom låg han i sin tjocka åkpåse så det han fick på benen gjorde inte ont.
Hade jag haft min andra vagn crescenten så hade suffletten inte räckt när han låg ner och han hade fått snö rakt i ansiktet.
Fy farao va otäckt!
Detta måste fixas innan det blir mer snö och farligare.
En lyckligt ovetandes sovande liten kille.

20131125-220318.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. jennie - mamma till Leonard

    usch så läskigt. men de va ju tur de gick bra 🙂
    ja det där med illern läste jag också, så fruktansvärt en bäbis som blivit tuggad på av en iller när den låg ute i barnvagnen och sov. Usch, nu blev man ju nojjig över de också så nu vågar jag inte ha Leonard ute själv i vagnen längre. Kram

stats