Idas Mirakel

Plugg, plugg och plugg

Ja men bränner det under mina fötter. I morse fick jag reda på att jag ska va på ett seminarie hela dagen i morgon som jag missat. Visst är det skönt att när tentan är klar på torsdag och jag skrivit klart kommentarer på 200 ord till 3 klasskompisarna arbete så är denna kursen klar (om jag klarar tentan då vill säga).
Men nu förlorar jag en hel tenta-pluggs dag som jag hade räknat med.
Aja nu är det bara att bita ihop och rå plugga hela veckan och så fort tid ges.

Collin han har varit sig själv på förskolan nu flera veckor. Så skönt att fasen med ledsna lämningar är över. Han älskar ju föris men vill inte att mamma ska gå. Men som sagt var han glad innan jag ens hunnit till hans plats.
Men visst känns det lättare i hjärtat att lämna en kille som glatt vinkar med största leendet. 🙂
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. camilla

    Hej Ida!
    Minns att du eftersökte dryckburkar då du bara köpt 2 st om jag inte minns fel. De med glas,lock o sugrör. Såg just i mio katalogen att de fått in såna 3 pack för 79 kr. 🙂 ha en skön kväll!

stats