Idas Mirakel

Preggo vecka 28 (27+0)

Jaha då vart det tisdag igen! Ny vecka och nya möjligheter. Ska jag nämna att veckorna bara går snabbare och snabbare?! Längtar mer än någonsin efter min bebis och denna sommar som ska komma!
Allt känns helt underbart och nu är det bara 90 dagar kvar till jag är beräknad att bli mamma åt en prins…
Kom på en lite rolig grej innan, jag är ju född 7/3 och min mamma sa att jag föddes tio dagar innan jag var beräknad alltså till den 17/3 måste de ju vart och min prins är ju tjyven beräknad till den 18/3 enligt Ryhovs barnmorska men när vi var i Linköping hos en professor som kikade och mätte bebis med bra mycket bättre apparater så beräknade han ut att det vore mer rimligt 17/3!
Men han sa också att de spelar ju ingen roll med en dag hit eller dit så han krånglade inte med det.. Men va roligt jag tyckte de va när jag kom på det i morse. Hur kan jag inte tänkt på det innan? Lite onödig men rolig fakta.. 😉
ikväll kommer bilder på denna veckas gravido mage när Alex kan hjälpa mig med det!

20121218-134112.jpg

20121218-134120.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats