Idas Mirakel

Slut på denna dag

20130526-230638.jpg

20130526-230709.jpg
Min första morsdag har vart super mysig med frukost på sängen, middag och fika hos min mamma och kvälls fika hos Alex mamma.
Presentorganisatör som mina syskon utsett mig till som alltid får fixa och organisera med presenter från alla oss ihop så fick jag även idag (vilket jag nästan längtat till att få göra i just detta fall) fixa till mamma från mig, och mina tre systrar Sandra, Melina och Tea ( alltså min mammas alla barn) och det blev nya blommor till hennes fönster.
Jag köpte 5 vita likadana krukor med murgröna bågar i och när vi kom till mamma tågade vi in när hon stod i köket och tvångsomhändertog hennes döda hemska stackars växter i alldeles för smala höga krukor som verkligen ingen växt trivs i och ställde dit de nya i köket och vardagsrummet.
Det blev skit snyggt med likadana i alla fönster och framförallt att ha levande växter i krukorna! En kruka jag tog bort hade inte ens någon blomma utan i botten låg tre stenar på några lecakulor?!
Haha ja hon har verkligen inget intresse av växter om vi säger så.
Så nu får jag ta och åka dit oftare och se till att de får vatten eller smsa henne att nu måste de nog ta och vattnas för annars dröjer det nog inte länge innan de går samma väg till mötes som de förra blommorna 😉
Haha aja nog om detta innan hon ringer upp och skäller på mig för att hänga ut hennes dåliga växtkunskap 😉
Collin har vart så snäll hela dagen och pipit till vid något enstaka tillfälle då han tyckt att de vart tråkigt att sitta still och velat att man ska gå med honom vilket inte vart så jobbigt då han hoppat från famn till famn hela dagen mellan olika mostrar, sin mormor eller farmor/ farfar, så knäpp som man är har jag saknat honom lite även fast vi vart i samma rum hela dagen hihi 😉

Stora killen blir två månader idag vilket är svårt att få in i skallen. Var det inte i förrgår vi va på förlossningen? Samtidigt som han är så självklar att det känns som vi haft honom hela livet. Dessa två futtiga månader är de första av resten av mitt liv som mamma till världens finaste kille och förhoppningsvis blir de även några till små pluttar. Än så länge kan jag verkligen inte fatta folk som bara skaffar ett eller två barn för är det så här mysigt är jag inte helt emot att bli en ny familjen annorlunda.. 😉
Haha ne jag kommer väl ångra mig när det bråkas, skriks, stökas ner och allt sånt men sen kommer man ändå älska dem mest av allt fast de driver än till vansinne 😉
I morgon ska vi iaf på två månaders kontrollen med läkare så då måste jag komma ihåg allt jag ska fråga och jag hoppas jag får tid efter läkarbesöket med barnmorskan så jag kan ta lite praktiska frågor som jag glömt varenda gång jag vart där.
Nehe skärp upp mig och gå och lägg mig nu!
God natt

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats