Idas Mirakel

Små små träd i mitt hus..

20130107-141302.jpg

20130107-141327.jpg

20130107-141333.jpg
Sitter i min soffa och har ”en sån där dag”.
Sovit skit dåligt i natt och har ont i höfter och huvud och är allmänt gnällig..
Vill att denna dagen ska va slut och att Alex ska komma hem, längtar efter honom när han är borta och när han kommer hem så blir allt bra igen.. 🙂
Borde egentligen rensa ut några lådor för att göra plats för prinsens saker men orkar inte.
Har verkligen ingen lust till något och har inte ens sminkat mig idag..
Usch va jag gnäller men ibland får man det..
Vill bara att Alex ska komma hem…
Har inte visat er mina små fina träd jag köpte för nån vecka sen. De är verkligen så söta och snygga! Det översta trädet står i vardags rummet och de andra på köksbordet.. Rätt nöjd och hoppas de lever ett tag.. 😉
Ne nu ska jag nog försöka få i mig lite mat 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. idasmirakel

      Ja usch ibland får man gnälla lite, när sömnen störs och man har ont så blir jag som ett barn och bara vill gråta.. Hormonerna stökar verkligen till det ibland för mig.. Ja va kul du måste nog va två dagar efter mig? Jag har bf 18/3 så går in i vecka 31 (30+0) i morgon så de är inte så mycket kvar men ändå så har man väl den tyngsta biten kvar antar jag men samtidigt oxå den mysigaste när man får gå hemma och se och känna när bebisen växer.. 🙂

stats