Idas Mirakel

Småbarnssim

Alltså va trött jag blir på mitt oorganiserade liv.
Tiden är hela tiden emot mig när man pluggar, har barn som man inte vill ska gå heltid på förskolan och bygger ett hus helt själva. Nja tiden räcker inte till som ni kanske förstår.
För en stund sen kom jag på att jag har seminarier på torsdag så nu har jag fullt upp inför det och samtidigt som skolan går före huset som Alex säger så känns det ändå dumt att han är hemma och ska bygga så mycket som möjligt på huset så vi kommer i fatt oss men då inte kan det för han måste ha Collin.
Vi får helt enkelt kalla in hjälp. Alex han är ändå rätt mycket mer hemma och med oss än vanligt och när jag och mina systrar och mamma med flera målade panelen hade Alex och Collin flera dagar ihop vilket de var så värda!

Men men vilket som så hade jag egentligen bara tänkt skriva att fasen det är ju småbarnssimmet på lördag också. Jag som trodde det först började veckan efter det.
Detta blir våran 5 omgång med baby/småbarnssim och Collin tycker det är så mysigt att få åka och bada med sin kusin I. 🙂

IMG_5249.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linn

  Ja vanliga kursavgiften räcker gott och väl!!
  Tack, det gör vi säkert nångång. Babysim och småbarnssim är typ samma tid så jag missar Theodors sim. Typsikt, roligare att bada med en tvååring än en 4månaders! Men det bäst bebisen har maten med sig hehe!! 😉

 2. Linn

  Nej, jag fick betala inträde för att kunna gå på min kurs, inte bada själv! Helt orimlig..! Haha!

  Tack för tipset!!! Jag har inte varit på rosenlundsbadet på myyycket länge jag heller haha!!

  1. idasmirakel

   Linn: nej men fy va dåligt! Som om man inte redan betalar en halv förmögenhet på att va med i kursen 😉
   Lycka till på simmet! Men vi lär väl springa på varandra där 🙂

 3. Linn

  Mysigt att bada! 🙂 På lördag börjar vi på babysim och småbarnssim också med både Milton och Theodor, spännande! När jag gick på simhopp på rosenlund för ett antal år sedan fick jag betala vanligt inträde till badet vid varje tillfälle. Jag hoppas det inte är så nu också? :S

  1. idasmirakel

   Linn: du menar att man badar efter simmet? Ingen aning faktiskt! Vid 10 släpper de väl in folk och då kan man väl kanske stanna kvar?
   Glöm inte att ha eget hänglås med! Haha det måste ha ändrats sedan jag gick högstadiet 😉

stats