Idas Mirakel

Sömnproblem

Suck varje natt samma visa om och om igen…
Alltså innan man fick barn fick man höra från höger och vänster att du aldrig mer kommer att få sova, ja så det hade vi accepterat och sen fick vi barn och visst har det funnits nätter då man ångrar att man själv föddes men de är få räknade för våran del.
Däremot så har ett sömnproblem uppstått, inte för att våran bebis håller mig vaken utan för att jag sälja inte kan sova.
Jag försöker och försöker men inget hjälper. I natt somnade jag vid 2:30, kul!
Inte nog med det så vaknar jag hela tiden också, Collin fiser, jag vaknar, Alex snarkar, jag vaknar, Cleo kliar sig i örat, jag vaknar och så håller vi på hela nätterna varje natt.
Suck!
Det känns nästan som när jag var gravid för då var sömnproblemen inte nådiga heller. 🙁

20131230-202713.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ida

  Vad sjukt!! Jag har haft svårt att somna i 3 veckor nu, bara rastlös och svårt att komma i djup sömn. Noel är 10 månader nu och (peppar peppar) sover på nätterna, så det är lite förnedrande att inte kunna sova. Har fått testa öronproppar vilken hjälper….OM jag somnar det vill säga. Hoppas det går över snart!

 2. Malin-Änglamamma och gravid

  jobbigt att inte sova ordentligt!
  jag vaknar vid 4-5 på morgonen för amning sen somnar A om men jag ligger klarvaken! men då har jag iaf fått sova 4-5 timmar i sträck.
  Gott nytt År! och hoppas på en bättre sömn för dig på det nya året!

 3. Ida

  Så är det för mig också! Nu sover jag i gästrummet och min man sover med vår nio månader gamla dotter. Han har så mycket lättare för att somna om och är inte lika lättväckt. Så jag får bättre sömn här, egentligen, men ändå har jag supersvårt för att somna! Ligger i flera timmar och snurrar runt i sängen… Mammahjärnan har fuckat upp sömnen fullständigt. Hoppas det inte håller på så här länge till.

 4. Josefine

  Så lustigt! Jag har det exakt samma 🙁 så frustrerande!! Jag hoppas att det blir bättre när jag kommer igång med träningen o mindre socker 😉 Gott nytt år!!

 5. Sarah Johansson

  Hej Ida!
  Jag är likadan. Har funderingar på att skaffa insomningstabletter. Mamma tar det ibland & de verkar bara ca 30 min. Det funkar inte för alla, men jag testade en gång & somnade på typ 15 min. Inte kul, men det är inte kul att vara vaken halva natten heller när man ska ta hand om en livlig 1 åring 11h dagen efter heller.

  Hoppas det blir bättre snart!
  Kram

stats