Idas Mirakel

Söndag

Hopp ännu en natt utan bebis resultat. Är så sugen på att ringa förlossningen och be om en undersökning och när dom ändå håller på så kan de göra en hinnsvepning, men jag undrar om de kommer gå med på det. Vet dock inte om jag vågar ringa med rädsla att de ska tycka att jag är dum i huvudet som inte kan vänta tills i morgon och ringa till MVC i stället. Men jag orkar inte vänta en minut till och min BM visste ju inte ens hur man gjorde så sist jag gjorde svepningen i tisdags så fick hon gå och hämta en annan..
Snälla, snälla bebis kom ut nu!

20130324-095835.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. sofia

    Googla hur man gör o be din kille göra på dig istället! En kompis sambo gjorde det på henne några ggr i slutet. Vet dock inte omndet hjälpte men han kom ut typ fem dagar tidigare iaf! Man måste nogdock ha handskar på sig har jag för mig att hon sa ;). Googla o se om det står nåt om hur man gör det själv! 🙂

  2. M.

    Jag har tänkt precis samma sak sedan i fredags. Fick ju göra en till då men de nådde inte riktigt så tror inte det funka. Och förlossningen har jag redan ringt 3 gånger denna veckan, pinsamt…. haha. Men de säger även att är det oro eller liknande är det bara komma in så ja lite sugna är vi på att åka in efter lunch idag så får vi se. En liten utflykt skadar väl inte heller. Vi har ca 40 min att åka dit vi ska föda. Kram!

stats