Idas Mirakel

Söndagar = våra dagar

Klockan hann inte ringa innan den kortaste i familjen vaknade till liv och skrämde oss andra med att säga att snön kommit tillbaka.
Sen gick mitt larm och kl 7 var jag på jobbet. Jag jobbade bara till 10:30 sen har vi vari ute hela dagen. 🙂
Älskar dessa lediga dagar med mina favoriter. 🙂
Nästa helg är vi dessutom långlediga.

image

image
Vid 15 tiden ville Collin gå in medans vi ville vara kvar ute. Han kunde tänka sig va kvar ute om han fick gräva i grageuppfartens grus vilket inte är så farligt men mindre kul att sitta på baksidan när man har världens finaste altan och han blir dessutom så skitig i det gruset.
Så Alex hoppade in i bilen, var borta i 30 min då han sågade till en sandlåda på sitt jobb och sedan satte han ihop den, grävde ner den så den stod jämnt och fyllde den på någon timme.
Sanden hade våra blivande grannar hemma som vi fick ta av så nu står den där och han kan i morgon börja gärva.
Tanken är att Alex ska skruva dit en planka man kan sitta på också sen är den klar.
Något jag älskar med min sambo, när vi väl bestämt oss så händer det saker snabbt och det blir klart fort. Han är verkligen inte en människa som går och segar ut jobb han har framför sig vilket är så skönt!
image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Therese- Olivia och Noels mamma

  Jaha, inte visste jag att du är från Tenhult-:) Vi har ingen anknytning alls men tror och hoppas vi kommer att trivas! Verkar himla bra på många sätt och så nära och enkelt att ta sig till stan och till våra jobb (både med bil och tåg).

  Tack för tipset! Vi får kolla upp det lite längre fram. Just nu är det lite mycket. Trodde i min enfald att nyckelfärdigt skulle vara enkelt och bara flytta in hehe. Inget mot ert hus och allt det arbetet såklart (imponerande!!) men ändå-:)

  1. idasmirakel

   Therese: jo jag har bott där sen jag var 8. Eller i målen på andra sidan tenhults sjön, du ser vår genemsamma badplats när du står på stranden i tenhult 🙂
   Så kul! du kommer absolut inte ångra dig, det är världens bästa skola och det finns allt där för att ändå vara en så litet samhälle (mycket bättre än lekeryd 😉 )
   min barndoms bästis föräldrar bor precis bakom på backens väg så det händer att vi är där och hälsa på när hon är hemma 🙂
   Haha ja du och jag har nog haft lika mycket att göra ändå, vi måste ju välja allt! Endel val vill man ju inte ens välja eller att det bara skulle finnas två att välja mellan för tillslut blir alla val bara för mycket. Haha nej men jag är riktigt glad att man slapp bo i bygget, tänk alla dom som renoverar i evigheter som måste ha barn i kaoset :/
   Ni kommer inte ångra ert val av samhälle kan nag säga iaf 🙂

 2. Therese- Olivia och Noels mamma

  Så himla härligt väder i helgen! Tyvärr ser det väl ut som det ska bli sämre i veckan men helgen får vi leva på ett tag?

  Så skönt med en händig sambo! Du lånar inte ut honom?? Skämt åsido, vi letar faktiskt efter duktiga snickare till vårt hus. Bygger just nu Älvsbyhus 1.5 planshus med oinredd övervåning. Övervåningen vill vi gärna färdigställa inom en snar framtid – gärna redan i höst. Kan du rekommendera något företag??

  1. idasmirakel

   Therese: åh ja alltid är det underbara vädret kort!
   Ja jag har sett det och undrar vart i tenhult det ligger? Jag är ju där ifrån och känner igen de intilliggande husen så väl men kan inte placera dem 😉
   Alex jobbar på Ylab= Yngve Larssons bygg, de är absolut ett bra företag. Hör med dem! 🙂
   Kram på er!

stats