Idas Mirakel

Sovmorgon, vinterpjucks, bebis och chefen

God middag!

Har vart på jobbet en sväng nu och fikat lite då en arbetskompis kom och visade upp sin lilla tös som nu är 4 veckor. Så fin var hon, fick hålla henne en sväng och hon bara låg och kikade på mig och log lite. Söta söta onge!

Fick även tummen ur och gick upp och talade med chefen om att jag ska få en bebis och frågade lite om det är hon då som skriver ett intyg på att jag inte kan jobba de sista 8 veckorna då vi är själva när vi åker runt i våra bilar på landet och det är mycket tunga lyft m,m. Var lite orolig att det kommer bli krångel då jag inte har en fast tjänst men jag har en jätte bra chef som sa att det inte ska bli några problem och att det är hon som ska skriva intyget och så vidare, så det kändes rätt bra att ha talat lite med henne.

Ska även ringa till BM nu tänkte jag och boka en ny tid hos henne. Det blir väl inte för ens i slutet av november men skönt att kunna ”välja” lite bland tiderna om man är ute i god tid så slipper Alex ta ledigt för många timmar eller åka tillbaka till jobbet efter så den bästa tiden är 15.30 så går han en timme tidigare från jobbet bara.

Jobbar kvällen idag så börjar 16:00 och går till 21.00 och ska även ha med mig våran praktikant så det ska bli kul. Tog ju en lång sovmorgon idag men det hjälpte inte utan är rätt trött ändå så ska nog bara ligga och värma soffan innan jobbet. Lata dagar får man ha ibland!

Invigde även mina ljusa höga uggs idag, så sköna!

Har ju ett par mörkbruna låga också.. Känns som de kommer vara väl använda efter denna vinter, känner ju redan av att det är jobbigt att böja sig ner och knyta skor och liknadnde med min lilla mage som är i vägen och tänk då om ett par veckor va jobbigt det kommer bli då! Då är det nog skit skönt och smidigt att bara kunna dra på dom utan att knyta eller knäppa eller så.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats