Idas Mirakel

Stokke Tripp Trapp

Åh hej beslutsångest!
I helgen ska vi åka in till BP och titta på en Stokke Tripp Trapp stol.
Tanken är att vi ska titta och bestämma oss vilken färg vi vill ha och sedan beställa hem (för vi är inte nöjda med bemötandet på vårat BP).
Så nu står jag i valet om jag vill ha en Kritvit eller Vitlaserad stol.
Vad hade ni tagit?

20140204-165620.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Vi har en vit som vi är jättenöjda med, plus att vi har babysetet med den svarta bygeln till! Den är toppen, Victor fyller 2 år i maj och vi använder den fortfarande. Då känns det säkert.
  Jag ångrar lite nu i efterhand att vi inte tog en svart stol. För det är verkligen så att all mat syns ju verkligen på det vita.. Och barnen måste ju få kladda runt så det blir ju mat överallt i alla små hål på stolen 🙂 Jag skrubbar den ofta och börjar nästan bli orolig att färgen blir sliten till slut.. men vi håller tummarna för att det är bra kvalitet! 🙂
  Men bara ett tips är att kolla på den svarta också, skulle vara super fin med en färgglad dyna till.. Annars tycker jag den vita!:-)

 2. Linn - mamma till Theodor

  Svar:
  Ja, det låter ju toppen. Vet en tjej som gav provsmaker tidigt och sen dissade barnet bröstet på dagen efter det. Så synd om det blir så bara. Theodor knep igen munnen för det mesta länge så min långa heltidsamning var högst ofrivillig. Men han mådde ju bra iaf! 😉

  Alltså så dåligt så en blir ju helt tossig? Hur har de hittat så dåliga människor till att arbeta i butik?? Är väl just för att de har sitt lilla monopol som du säger, att det funkar ändå..
  En tjej jag pratade med hade köpt en dyyyyyr bröstpump för att hon försökte få igång amningen som inge fungerade riktigt. Pumpen gick sönder och skulle skickas på lagning. Så länge fick hon ingen annan (helt avgörande för henne Att hon hade pump då ju så hon fick köpa en till). Efter några veckor utan svar åkte hon dit och pumpen låg fortfarande kvar bakom disken eller något, hade alltså inte skickats på lagning. Så fick hon svar att det inte var något att göra. Nää alltså såååå dåliga.
  Jag vill ha ett nytt jobb, kanske ska starta upp en stor konkurrerande butik i jkpg? Haha 😉

 3. Linn - mamma till Theodor

  Har också upplevt så dåligt bemötande på babyproffsen i jkpg, och även hört andra som varit missnöjda. Jag skulle prova en dyna till vagnen en gång och var ensam. Ställde någon fråga till en i personalen och om jag kunde prova dynan i min vagn (hade ju Theodor i vagnen). Ja sa hon bara och fortsatte jobba. Tyckte hon att jag skulle sätta Theodor (som kanske var knappt 6 mån på golvet i affären?? Haha). Fick förklara för henne att jag behövde hjälp eftersom jag nu hade mitt barn i vagnen….. Nä ush så dåligt! Typiskt då dom är typ den enda större affären i stan!!!

 4. Annelie

  Vi har en träfärgad och är jättenöjda men vi köpte den begagnad och den är jättefin ändå.
  svårt val med vit. Båda är fina och jag tycker nog det beror på vad ni har för övriga köksmöbler.
  🙂

 5. Sofie

  Vi har en vit! Jätte fin vit och vi är super nöjda, vi har babypaketet till våran så han kan redan nu sitta med vid bordet (Wille är bara 4 veckor) Men svårt val, den vitlaserade är också jätte fin! Men tror det är lättare att hålla den vita snygg och ren jämfört med den vitlaserade

 6. Emma

  Oj vad svårt! Jag tror faktiskt inte att jag hade valt en vit för just de stolarna är ju inte direkt lätta att hålla rena. Tror att jag hade valt en mörkare variant. Finns de inte i en laserad mörkbrun variant eller svart?

stats