Idas Mirakel

Stora killen ❤

Ligger på BB och myser nu. Vi fick tillbringa natten på ett extra rum på förlossningen då BB inte hade plats för Alex och eftersom det blev rätt dramatiskt igår så ville de inte att han skulle behöva lämna oss och åka hem som väl var. Tur var väl det annars hade jag inte klarat natten.
Fick operera lite där nere både i A och B så än så länge är det fortfarande rätt kämpigt att gå och det rinner en del blod. Sen förlorade jag väl rätt mycke blod under förlossning och operationen så är lite vinglig pga det också men jag har repat mig rätt bra.
Lillen som fortfarande inte fått något annat namn än prinsen äter, sover och skriker då han har rätt ont i sin arm som läkaren var tvungen att gå in och bryta då han fastnade och inte andades.
Men han ligger och kikar lite ibland efter maten och då är han rätt nöjd om man ligger tätt tätt.. 🙂
Är rätt sjuka känslor man har just nu. Kärleken man känner den hade man ingen aning om innan. Kära hjärtat va jag älskar min son ❤
Rätt konstigt att han är våran. Han är så fin!

20130327-170536.jpg

Tack snälla för alla grattis kommentarer vi fått. Man blir så glad! Alla fina ni som hejat och hållit tummarna för oss tack så hemskt mycke!
Nu ska vi vila lite innan middagen serveras.. 🙂

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Frida

  Hittade din blogg för ett tag sen men har inte kommenterat förrän nu. Vilken underbart söt liten pojke! Stort stort grattis till er!! Kram

 2. Madde-Nybliven mamma till lille Olle

  Skönt och få en uppdatering ifrån dig. Har tänkt så mycket på er de senaste dagarna! Skönt att Alex kan vara kvar hos er, det är så svårt att ta hand om en liten själv när man knappt kan stå upp. Hoppas lillens arm läker fort och att du repar dig fort oxå. Skriv på bloggen eller maila eller vadsom ifall du vill prata..Jag hade några helvetesdagar där i början och förstår ungefär hur du känner justnu.
  Men somsagt, det är tur att kärleken och lyckobubblan är så otroligt stark för det bedövar smärtan enhel del!

  Ta hand om er nu fina ni <3

 3. Zozo

  Åh Gud vad söt han är grattis igen och all lycka…hoppas det löser sig snabbt med prinsens arm <33 kram på er

 4. Emma - 20 år och mamma till Nellie

  Åh. Jag hoppas att jag inte uttryckte mig klumpigt igår när jag sade att jag hoppas att du fick en fin förlossningsupplevelse trots dramatiken. Jag menade bara väl! Och jag förstår att det måste ha varit fruktansvärt när han fastnade. Jag bara hoppas att du får med dig några fina minnen från dagen då er son föddes. Jag hoppas att ni båda återhämtar er väl och att ni blir väl omhändertagna där ni är! Jram

 5. Johanna

  Oavsett sår och komplikationer och smärta så har ni fått det allra finaste som världen har att erbjuda! 🙂 känner dig inte men är så lycklig för din skull! 🙂 önskar er all lycka i världen, men antar att den har du ju redan <3

 6. Amanda

  Grattis till eran fina pojk! Hoppas ni mår bra alla och att du är på benen snart! Ser fram emot att få höra din förlossningsberättelse sen;) Kram på er!

 7. Monica-Mamma till Alfred

  Åh, fina killen ♡ Och vad ni har varit med om! Skönt att ni mår bra nu iallafall.

  Visst är detta helt sjukt? Helt overkligt att man nu har sin efterlängtade bebis hos sig. Det är väldigt mycket känslor som inte får plats. Massa kramar till er ♡

 8. Sandra

  Vilken tuff förlossning, både för dig och lillen!! Får rysningar! Vilken tur att allt gick bra ändå, och hoppas ni alla tre har en mysig tid framför er! Kramar

 9. Natalie

  Så underbar han är. Vet vad du går igenom då jag själv gick sönder total 3, men tiden läker alla sår även om det kan ta tid:) kram på er.

 10. Linn

  Uuh barnen kommer alltid ut till slut på nåt sätt, det är en sak som är säker! Tycker synd om dig, jag tyckte det var jobbigt där nere med bara en liten bristning! Men det mesta löser sig ju tillslut! Så gullig lite pojk!!

 11. m

  Jag fick också sy på operation det var väldigt hemskt den första tiden , men efter en månad så blev jag helt återställd och nu snart efter 5 månader så mår jag lika bra som innan min graviditet 🙂
  Din son är så himla söt nästan så jag fäller tårar <3

stats