Idas Mirakel

Sushi

Vilken långhelg vi haft/har!
I torsdags kollade jag och Alex på den nya hobbitfilmen, igår var vi bjudna till en av mina tjejkompisar för grillning och ikväll kör vi ännu en film kväll när Alex kommer hem från bygget.
I eftermiddags hann vi med att handla och hämta hem sushi (blev så grymt sugen) och pizza till killarna. Det blev ingen dum kvällsmat enligt Collin! 😉
image
Idag pratade vi om att vi måste va noga med att skölja frukten innan vi lägger den på vårt fruktfat, eller ja jag är noga men min kära sambo är nog lite slarvigare.
För att sätta punkt för det så tog det ingen lång stund innan det blev tyst i vardagsrummet när jag stod och pysslade med disken. Hmm varför är det så tyst?!
Haha ja då sitter han och fikar på en hel vindruveklase. Min buse 😉
image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Fia

  Nu låter jag kanske som värsta pekpinne-morsan, men vill bara varna lite för att ha just vindruvor liggandes framme där det finns småbarn.. Är så lätt hänt att de sätter just vindruvor i halsen, och det kan ju gå så fruktansvärt fort om man inte är där just då 🙁
  Menar verkligen inte att klanka ner på er eller så, hoppas du inte tar det så! Menar det med omtanke, är en sån mardröm när små barn sätter i halsen..

  Tack för en fin blogg!

  1. idasmirakel

   Fia: haha ja visst det är så sant, gissade att det skulle komma. Men jätte bra att du sa det ifall man inte tänkt i de banorna!
   På våran nerevåning har vi ett litet kök och vardagsrum, plus en liten toa och en minimal tvättstuga. Det går i princip inte undkomma varandra hos oss 😉
   I nya huset där man kan gå iväg så kommer vi inte ha frukten framme så att han når när han fortfarande är så liten.
   Han får givetvis inte äta var som helst i huset men ibland bara blir det ju så 😉

stats