Idas Mirakel

Tack alla fina…

Vill tacka alla ni fina som stöttar och lämnar så fina kommentarer. De värmer! Och vill tacka för alla fina tips jag även fått.

20130324-234616.jpg

Tillbringade kvällen hos svärföräldrarna med pizza och våfflor, såååå gott det är med våfflor! Var skit längesen jag åt det och det blir nästan en ny smakupplevelse..
Min söta sambo kom på det förra veckan att vi inte äger något våffeljärn och hur tjyven ska man kunna bli en bra förälder om man inte äger ett våffeljärn?! Utbrast han då… Haha!
Haha så vi får nog ta och införskaffa oss ett innan lill skrutten tar skada.. 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madde-Nybliven mamma till lille Olle

  Vet precis dina känslor justnu!! Jösses! Fått känslan av att det inte ens kommer komma någon bäbis? Jag trodde det i några dagar…Det kommer inte ens bli något barn här. Graviditeten är tillbakadragen, haha (och där satt man med sin jättemage)..

  Tänker på dig och skickar styrkekramar <3 Snart är han här!

  1. idasmirakel

   Madde: tack snälla! Ja man tror ju inte det är något barn i den gigantiska magen utan att de bara är i ens psyke. Man vill ju typ ta ett sömnpiller så man vaknar upp först när det är dax på riktigt så man slipper detta. Usch ja! Utan barn blir man väl inte fast det känns så nu. Är dock livrädd för att ligga på förlossningen när begravningen av min farmor är då läkaren inte vill sätta igång mig tidigare.. Bläk! Kom ut nu!
   Tack snälla söta du!
   Jo det är från en sida som heter yourglow.se, de har massor med fina accessoarer. Du måste kika in där. 🙂
   Stor kram! <3 🙂

 2. Malin -Änglamamma

  Hahaha!! Ja, det är nog viktigt att ha ett våffeljärn nu när ni ska bli föräldrar! 😉 Men kanske inte det första ni behöver springa ut och handla! 🙂

  Ja, zonterapi är såå skönt om inte annat! 🙂

 3. carina

  Ps. Somliga säger att zonterapi kan starta förlossningen, när vi hade gått 5 dagar över tiden gav min man fotmassage till mig, och en halvtimma senare gick vattnet 😉

stats