Idas Mirakel

Tack alla ni

Tack sälla ni som skrivit och berättat hur ni har det med er sömn, även om det inte hjälper att ni också sover dåligt så är det skönt att höra att man iaf inte är ensam.
Här på bloggen kan det kanske verka som vi alltid har de lätt och alltid är glada och allt går smidigt men så är det självklart inte utan vi har våra dagar och faser också.
Jag försöker välja det jag skriver om Collin, inte för att jag försöker försköna vårt liv utan för att jag inte vill att han ska bli besviken på mig för att jag delat med mig för mycket om hans privata stunder.
Visst skriver jag personliga saker ibland men någon måtta får det vara.
Oftast är jag lite avundsjuk på honom, jag menar tänk om man fick läsa en dagbok om ens uppväxt om vad vi gjorde om dagarna, hur jag utvecklades, vad jag gillade och framförallt om hur älskad man var som jag ofta försöker skriva ner för aldrig kommer jag kunna berätta för honom med ord vad jag känner för honom, för det finns lixom inte ord som räcker till.

Du ska veta att dina mamma älskar dig så ord inte räcker till

20140125-225322.jpg

20140125-225327.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emma - mamma till Linnea

  Det är just en av anledningarna till att jag läser din blogg. För du är inte sådär kvittrande och för ”perfekt”. Man kan läsa din blogg utan att få ångest över att man kan bli tokig på ens egen unge ibland (även fast man vet att det inte är barnets fel). Jag kan ju mer relatera till dig än ”de där” som väljer att bara skriva om det positiva. Heja heja dig!!!

 2. Denise - mamma till Noah

  Älskar att läsa din blogg och det är bra att inte bli FÖR personlig! Tycker du gör ett bra jobb! Jag vill också att N ska kunna gå tillbaka och kolla hur älskad han är och vi gjort om dagarna och minnas på det sättet! Sen väljer man ju alltid VAD man delar med sig av och hur mycket =)

 3. Anna

  Han är verkligen en perfekt blandning av er två! Han är så himla söt o liknar både dig o sin pappa. Älskar läsa din blogg, det är
  Skönt att läsa en blogg där du delar med dig lite. Vissa bloggar så skriver dom
  Bara hur bra allt är ex lindabloms blogg.. Men precis som du skriver så vill hon ine skriva om sitt barns utveckling osv. Jag tycker det är roligt att läsa om andra barns utveckling. Kram

stats