Idas Mirakel

Tävla om en Playtray till din Stokke stol

Japp då drar vi igång en ny tävling och denna gången har jag fått äran att testa och tävla ut en Playtray till Stokke Tripp Trapp värde 59 € i samarbete med Playtray.fi
Gå in på deras sida och gå längst ner på start sidan för att byta till svenska 🙂

Det ni behöver göra är:
1: Kommentera här under hur många färger Playtray finns i genom att gå in på Playtray.fi och kolla. 🙂

2: För en extra vinst chans dela tävlingen på instagram och tagga @idaholtz och #tävlinghosidasmirakel. Glöm ej att ni måste ha upplåsta konton för att jag ska kunna se era bilder. 🙂

Tävlingen håller på till och med onsdagen den 19/2 kl 20:00 🙂

Good Luck!

20140212-203758.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Camilla

  Åh visste inte om att det fanns ett bord till stolen, som vi för övrigt nu haft i 6 mån =) Den skulle passa ypperligt hos oss o. spara lite dyrbar tid till annat, då jag dagligen får städa upp på golvet efter lilltjejen.

  Den finns som sagt i 4 färger!

 2. Petronella

  Goddagens! Den finns i fyra färger!

  Vi ska få en tripp trapp när vår Arvid fyller ett år (en fågel viskade detta i mitt öra) och därmed vore det alla tiders att vinna ett sånt fiffigt komplement som playtray!

 3. stina

  Fyra olika färger finns den i =)
  Vi ska skaffa en tripp trapp till vår lille så en bricka hade varit toppen!
  //Stina

 4. Angelica

  Brickan finns i fyra färger och jag vill gärna vinna en för att rädda vårt matbord från att bli totalförstört av en envis liten herre som gärna ”äter” själv med gaffel och andra redskap.. 😀

 5. Ida

  Jag hade ingen aning om att det fanns ett brickbord till tripp trapp! Vi har till och med köpt en enkel plastmststol med bricka just för att vi saknade bord till stokke-stolen.

  Men nu vet jag; brickan finns i 4 färger och jag vill helt klart ha en!!! 🙂

 6. sara

  Det finns 4 olika färger och om jag skulle vinna så önskar jag en transparent playtray bricka! Hade varit kanon då Harry precis fått en begagnad tripptrapp stol som vi tänkt fixa och måla nu när våren förhoppningsvis snart kommer! 🙂
  Delar på instagram: sarafeliciaa (har låst konto men har för mig att du följer mig så då kan du ju se iallafall :D)

 7. Ida

  4 fina färger finns denna smart bricka i. Åhh, jag vill så gärna vinna denna till min lille 1-åring som helst plockar med maten själv hela tiden!

 8. ida

  Hej å vad jag gärna vill vinna denna, då vår lilla kille älskar att sitta och plocka själv när han ska äta och det är verkligen något jag saknar till vår stokke.
  Har tyvärr inget instagram men önskar så mycket att jag vinner i alla fall.
  Stokke brickan finns i 4 färger
  kramar

 9. Emmelie

  Den finns i 4 olika färger om transparent räknas som en färg ;). Supersmart lösning som inte bara är smidig utan även lättstädad!

 10. Julia

  Den finns i 4 färger. Hoppas verkligen jag vinner då sambon tycker dom är alldeles för dyra och inte alls på min sida om att köpa än haha. Delar strax på insta @juliajkpg

  Grym tävling!

 11. Pia Li

  Hej!
  Åh, vilken underbar chans!
  Hoppas på turen, då mitt älskade barnbarn,
  får nytta av den!
  1. Den finns i 4 färger!!
  2. Delat på FB!! (Pia Li)
  Även på Instagram. (svamp56)
  Vet inte om jag gjort rätt på Instagram,
  då det är så nytt för mig! 🙂

 12. Jessica och Elton

  Hittar inte min kommentar så få skriva igen!
  Det finns 4 färger, och om vi vann skulle vi vilja ha en vit playtray bricka.
  Har många gånger funderat på att byta ut vår tripp trapp stol då den saknar bricka till en ikea antilop stol. Men det vore synd eftersom tripp trapp stolen är sååå snygg 😀 Dock hamnar all mat på golvet då Lilleman vill äta själv , så en bricka vore toppen 🙂
  har delat på instagram @jessicatrorjag

 13. Lisette

  Åhhhhh så fina!!
  Den finns i fyra färger; transparent, svart, vit och röd!
  Jag har tyvärr inte instagram men jag har delat detta inlägg på facebook!

 14. Therese

  Vilken rolig tävling! Och så passande! Blir smått tokig av alla kladdfläckar på vårt matbord:-) Playtray finns i 4 färger; transparent, vit, svart & röd. Jag tror nog en vit eller transparent bricka skulle passa bra till Olivias vita tripp trapp. Vi delar tävlingen på instagram också.

  Kan för övrigt tipsa om stolsdyna via barnpalatset.blogspot.se Vi köpte vår där för 299:- Hittade ingen i affärerna vi gillade och här kunde man själv välja tyg. Ypperligt om man som jag inte är superduktig på att sy:-)

 15. Emma

  Finns i 4 färger 🙂 Har delat på instagram där jag följer dig men tro inte du följer mig och mitt konto är låst pga vissa tragiska saker men du är välkommen att kika @emlino :)…. Hoppas på vinst, håller alka tummar och tår 😀

 16. Emma

  Det finns 4 färger 🙂 … visste inte att det fanns bord till stokke förän du lade upp här på din blogg! Håller tummarna 🙂 ska dela på insta också

 17. Johanna

  Den finns i fyra färger 🙂 Vår lilla gullunge skulle nog uppskatta en Playtray om några månader. Har delat tävlingen på Instagram @JohannaNaulin

 18. Caroline

  Hej
  Den finns i 4 olika fina färger. Jag följer dig på Instagram men har själv ett låst konto så jag kan tyvärr inte dela tävlingen.

 19. Silje og Live

  Den finnes i 4 lekre farger! Vi har hvit stol og ønsker oss gjennomsiktig som deg og Collin:D Her ble Live 6 mnd i går og vi skal skru sammen stolen i kveld:)

 20. Sandra

  Åååh vilken grym tävling! Svaret på frågan är att playtray finns i fyra olika färger och alla passar likabra i vårt kök 😉 delar på insta omedelbart! Heja heja mig!

 21. Sofia

  Det finns i 4 fina färger. Visste inte att det fanns förrän nu. Å vore toppen hemma hos oss, då vår lilla tjej börjat klättra ur sin tripp trapp för att hon ser någonting hon vill ha på bordet. På detta bordet skulle hon ju nå allt. Å det vore fantastiskt!
  På instagram heter jag SL_LANG

 22. Jessic och Elton

  Det finns 4 olika färger, skulle vilja vinna en vit. Vi har en vit tripp tapp stol men har många gånger tänkt att jag ska byta ut den till ikeas antilopstol med bricka, eftersom det vore så mycket smidigare då lilleman hälst äter själv, men det vore ju synd eftersom tripp trapp stolen är så snygg, brickan våre då toppen

 23. Annelie

  Den finns i fyra färger och jag skulle så gärna vilja ha ett transparent till vår dotter så hon kan kladda och leka på sitt eget lilla bord. Hon fyller sex månader imorgon på alla-♡-dag och detta hade blivit en bra present till henne.

  Jag har låst instagram men vi följer varandra så du kan väl ändå se att jag tävlar? 🙂

  Nu håller jag tummarna för att det är vår tur att vinna en av dina tävlingar! 🙂

 24. Tina

  Åh vi vill så gärna vinna dessa då jag har försökt länge övertala min man att köpa dessa.
  Playtray finns iaf i 4 härliga färg : vi ( som vi har), transparent , svart och röd.
  Kram Tina o Caspian
  PS: jag har låst konto men du följer mig så det är väl inga problem .

 25. Emelie

  Brickan finns i fyra färger. Tyvärr kan jag inte följa dig på insta. Kan liksom inte söka fram dig och om jag klickar mig in på dig via någon kommentar du har skrivit så kan jag inte trycka på föja-knappen… Känns som jag har blivit blockad?! Heter emelieoverstam

  1. idasmirakel

   Emelie: jag fixar det! Jag rensade min instagram efter en otäck incindent och då kunde jag inte avfölja utan var tvungen till att blocka och det var absolut inget personligt! Men det fixar jag nu 🙂

 26. Lisa K

  Playtray finns i fyra olika färger 🙂 Transparent, vit, svart och röd! Har delat tävlingen på instagram 🙂 Det skulle vara perfekt att få vinna en playtray då vi nu på lördag kommer få en tripp trapp stol i doppresent och samma dag blir vår son Hugo 4 månader och vi ska börja introducera gröt och lite smakportioner. Hade varit perfekt för Hugo att kunna slabba så mycket han vill på en playtray! 🙂 mvh Lisa och Hugo 🙂

 27. Mia

  Playtray finns i fyra olika färger (transparant, svart, vit och röd).
  Vinner jag så blir det en transparant helt kalrt

 28. Johanna mårtensson

  Playtray finns i fyra olika färger ! Har delat på instagram dock blev inte bilden så bra är så oteknisk så fattar aldrig hur man ska göra 😉
  Skulle vara jätte kul å vinna då jag verkligen saknar ett brickbordet till var stokke tripp trapp stol! Så skönt när dom har ett eget bord dom kan klabba på 🙂 Med vänlig hälsning, Johanna mamma till Saga

 29. Malin B

  Viken underbar tävling!

  Det finns 4 olika färger.
  Jag har gillat och delat på Facebook jag har tyvärr inte instragram.

  Det hade vart jätte kul om jag var den lyckliga vinnaren eftersom vårt ekbord är helt förstört där Harry sitter och klabbar dagligen 🙂

stats