Idas Mirakel

Tävlar hos Hanna

Jag är med och tävlar hos fina Hannah om en super söt amningsbh från Boob..
Hade ju inte suttit fel.. 🙂

20130304-233145.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. sofieeklund

  sv: Jamen precis så hette de hon hade: alopecia areata.
  Jag har inte umgåtts med henne på länge men jag tror att hon har haft det tillbaka ganska länge nu, hon var ”utan” i ett år ungefär och sen kom det tillbaka, sakta med säkert 🙂
  Hooooppas och håller tummarna för att du får behålla ditt nu !!! 🙂

  Hehe, jaa, jag blev gaaaaaalen på vadden !! 😛
  Nämen, har du gjort två stycken alltså ? gjorde du lika med andra eller gjorde du något annorlunda ? jag skulle tex INTE använda sendär lång hoprullad stoppning till kanten om jag gjorde en till, då slaktar jag nog några kuddar och fyller den med sånt istället, känns som att det borde vara enklare att få det bra då ?! 😛

  Taack, men mjaa, jag är inte helt nöjd lixom,
  duvet dendär känslan när man skulle kunna gjort det liiite bättre 😛 hehe.

  Ha en fin dag! 🙂
  Kram

  1. idasmirakel

   Haha ne jag är rätt trög så det hade jag aldrig kommit på, låter ju sjukt mycke smidigare med löst. Dock har inte mina blivit knöliga som du skrev, men jag funderar på om vi har haft samma vadd för mitt är väldigt löst och poröst eller va man säger.. 🙂
   Jo jag förstår jag sydde ett till till min svägerska som också väntar bebis så det andra blev mycke bättre men sen är inte jag så kräsen.. 😉

   Ja det hoppas jag också, tack söta du! 🙂
   Massa kramar!
   🙂

stats