Idas Mirakel

Tävling

20130710-235809.jpg

Då var det dax för en tävling igen och denna tävling är högst aktuell i dessa badtider!

Jag vet inte om du har hört talas om Babybojen? Det är ett flytprogram som ska göra det lättare för föräldrar att lära sina barn att flyta. Drunkningsolyckor är den vanligaste dödsolyckan bland barn 1-6 år, om ett barn kan flyta minskar risken för att drunkna avsevärt. Därför har Svenska Livräddningssällskapet och Trygg Hansa tillsammans gjort programmet som går att utföra hemma, vid stranden eller i poolen.
Det ända du behöver göra för att av med är att skriva någon rad om varför du vill ha kitet senast den 20/7 så utser jag en vinnare.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelica

  Denna sommar är vår lilla pojk så liten att vi håller oss långt från vattnet men till nästa sommar, då är han drygt ett, då hade detta varit perfekt. Semestrarna spenderas alltid hos litens mormor och morfar som bor nära havet på östkusten och på västkusten har farmor och farfar en fiskebod på en brygga i grebbestad. Och ok vad mycket tryggare somrarna skulle kännas med något sånt här i ryggen!

 2. Linda

  Jag har en badtokig pojke på 2,5 år och själv är jag rädd för djupa vatten
  Därför önskar jag att vinna ett kit åt honom så jag kan vara lite tryggare när vi badar tillsammans.

  Tack för en bra blogg

 3. Louise

  Min farbror och hans fru har försökt få barn i 12 år. Med lite hjälp fick de veta att de väntade trillingar, två pojkar och en flicka. Dessvärre dog flickan strax efter födseln pga hjärtfel. Oavsett är de väldigt rädda om deras mirakelpojkar och jag skulle gärna vilja vinna sättet till dem som en billig försäkring i fall att något skulle hända i samband med vatten. Skulle bli så himla glad och de med. Kram och tack för en bra blogg!

 4. Jessica

  Min väninnas dotter var nära att drunkna på deras semester i vintras. Hon var kliniskt sett död i 15 min men kom, otroligt nog, tillbaks till livet. Detta har satt djupa spår hos mig. Nu står jag här, mitt i sommarvärmen med 3 pojkar varav 2 stora nog att bada, och vågar inte låta dom hoppa i nu när jag själv inte kan bada med dom pga att jag sitter med deras 2 månader gamla lillebror i famnen i stort sett jämt.
  Jag behöver det här kittet för att försöka bygga upp tryggheten och glädjen över att pojkarna vill lära sig simma, vill plaska och leka och kunna lära dom detta på ett tryggt och säkert sätt.

  1. idasmirakel

   Emilie: ja du det kan jag inte riktigt svara på helt ärligt. Blev ombedd över mejl och jag ska genast mejla henne och fråga om det är samma kit. :S

  2. idasmirakel

   Emilie: det innehåller bl.a. En handduk som inte är i det vanliga paketet och eftersom de har gått åt så skulle de stänga beställningarna på gratis paketen i morgon skrev hon. 🙂

 5. Amanda

  Vi ska utomlands senare i höst och vad passar då inte bättre om ja skulle vinna denna tävling? Vår dotter är 1,5 och älskar att bada, även fast vi sitter med henne så är ja orolig gällande vatten.. Hoppas ja vinner detta så de kan lugna mig lite att hon kan flyta! Blir perfekt träning nu innan vi far!

 6. Emma - mamma till Linnea

  Åh vilken fin tävling. Att min tös ska kunna simma är väldigt viktigt för mig. Jag är själv dålig på att simma, får lite lätt panik när jag inte känner botten. Kan endast vara under vatten när jag ska blöta huvudet och då måste jag hålla för näsan. Och flyta, det kan jag inte alls, inte ens en tillstymmelse till det. jag litar inte på mig själv i vatten. Jag tycker det är hemskt och jag vill inte att Linnea ska bli lika rädd för vatten som jag. Jag vill att hon ska kunna bada och känna sig trygg i vattnet tillsammans med sin pappa som älskar vatten 🙂

 7. Maria Hansson

  Jag har aldrig mått så dåligt och gråtit så mycket som jag gjorde två dagar efter att vår Astrid föddes och hon blev sjuk. Den gången gick det bra men där och då insåg jag att jag för resten av mitt liv kommer att vara orolig för henne. Efter att ha läst ett blogginlägg ( http://doktorcecilia.wordpress.com/2013/06/15/det-livsfarliga-vattnet) om just faran med vatten undrande jag hur någon förälder någonsin vågar åka och bada med sina barn. Men det är klart vi ska bada jag och Astrid, vi ska bara lära oss att flyta först!

 8. Emilie

  Åh, vi bor på sjötomt och har ca tio meter till bryggan och vattnet från ytterdörren. Med en 2,5 åring så är oron ständig, så detta vore ju verkligen något för oss. Inte för att man någonsin lämnar barnen ensama ute, men även oron att inte hinna fram i tid ändå.

 9. Cassandra

  Åå det där skulle kanske kunna lätta lite på min klump i magen. Vi bor i skärgården och spenderar mycket tid vid vattnet. Nu håller jag henne krampaktigt så fort vi är på en brygga och vågar inte lägga ner henne i vagnen, kan verkligen inte slappna av! Kanske är jag överdriven, vad vet jag, men jag är livrädd..

 10. Lauren

  Jag skulle vilja vinna kittet för min två åring älskar att bada och som den hönsmamma jag är så skulle kittet underlätta och jag skulle känna mig lugnare :)!

stats