Idas Mirakel

Tävling med Bambino

Nu drar vi igång en till tävling tycker jag! 😉
Denna gången har jag fått äran att tävla ut ett färgglatt set från Bambino med haklapp och bestick.
Vi älskar både den rosa med små blommor och den gröna med de fina djuren på!
Hihi Collin är så söt i rosa! 🙂
Haklapparna passar precis lika bra hemma vid en kladdig måltid som att ha med i väskan och det är perfekt när de inte tar någon plats.
Det ni behöver göra är att kommentera en liten rad om varför ni vill vinna och sen gilla Bambino/ MAM på Facebook för en extra skans att vinna 🙂
Tävlingen håller på en vecka alltså till måndag 14/10

20131007-233118.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Terese

  Det här vore ju toppen till min 4 månaders tjej som precis börjat med smakpotioner. Det är ju så mysigt att få testa alla nya smaker men det blir väldigt kladdigt med små fingrar som ska vara med överallt. Så en fin haklapp hade varit himla bra 🙂

 2. Angelica o Maya

  Maya säger att hon mycket gärna vill vinna eftersom hon slabbar så otroligt mkt. Och det är jobbigt att bli kladdig hela tiden. Sen så mc säger Maya även att hon gärna vill känna sig fin när hon ätet gotte-mat☺☺☺ så om vi får vinna bli jag jätteglad säger Maya. Och min mamma Angelica blir nog glad hon med

 3. Aisha

  Vi skulle vilja vinna detta då vi precis börjat med mat. Min dotter älskar mat o det är vanliga barnportioner. Bambino har så himla
  bra och anpassade produkter för barn, favoriten! Det blir så mycket roligare med grymma verktyg att mata sitt hjärta med:)

 4. Olifiette

  Vi har precis börjat med smakportioner till vår lille och förra veckan introducerade vi gröt, det blev en hit! Med gröt i hela ansiktet och på kläderna gav han mamma & pappa världens härligaste tandlösa leende! 🙂 Det blir ju som sagt mat lite överallt så dessa skulle vara perfekt!

 5. Emma

  Åh detta skulle jag så gärna vilja vinna då min son har börjat äta mycket mer mat nu och inte bara flytande:) han tycker även denna söta haklapp är en rolig leksak och på så vis blir måltiderna mycket mer spännande:) klart jag och Leon vill vinna:) tack för en fantastisk blogg! Mvh Emma

 6. Sanna

  Hej! 🙂 Jag skulle gärna vinna en sån fin haklapp till min son som just nu är 3 månader. Den hade varit helt perfekt när han ska börja testa på ”ny” mat. Och besticken är ju kanon fina!

  Tycker det är super spännande att följa din blogg! 🙂

 7. Juli

  Jag har en liten Knut här hemma som är fyra och en halv månad. Precis i startgroparna för att börja äta. Det skulle va perfekt att ha dessa grejer då.

 8. Sofia

  Jag har en sådan haklapp! Dom är toppen och går lätt att skölja av när de är kladdiga. Dock behöver de torka lite innan man kan använda de igen. Skulle vara toppen med några till, så man alltid kan ha en torr med sig om man ska iväg

 9. Michaela

  Hej! Jag har en 6 månaders som nu har börjat äta lite smakisar, dock har hon än bara haft storasysters haklappar, det hade varit så
  Kul om hon haft sina egna och just dessa var ju så fina!
  Jag gillar även på Facebook!
  Tack för en fin och inspirerande blogg!

 10. Matilda

  Vill gärna vinna de här, då vår lille kille snart får börja med smakisar. Vi har haft en jobbig start då killen haft kolik som visade sig vara mjölkprotein allergi, det börjar äntligen bli bättre och vi längtar så till att få ge han smakportioner och hoppas då att hans mage ska bli helt bra. Gillar MAM:s grupp på Facebook 🙂
  och tack för en väldigt bra blogg 🙂

 11. sandramaler

  Ååh jag skulle gärna vinna detta då det snart är dags för smakisar till Emilia, och hur härligt hade det inte varit med en fin haklapp till det? Har bara en i lite hårdare plast här hemma som dessutom är alldeles för stor, så en sån här hade varit perfekt! 😀

 12. Sara

  Jag vill gärna vinna då lillkillen precis börjat äta mer och haklappar är ju ett måste. Jag har tyvärr märkt att den vi har blir blöt igenom så den är ju ganska kass..
  Hoppas hoppas!

  Btw- Tack Ida för din härliga blogg som jag jämt läser. Får massa tips om vad man kan köpa och allt sånt (härmar dig med allt..hihi), det senaste är ju de där hand och fotskallrorna från Lamaze. Vilken bra ide! Måste köpa!
  🙂

 13. m1lla

  Jag vill gärna vara med och tävla! Jag slutade nyligen amma min lilla tjej så nu övar vi för fullt på att äta vanlig mat här hemma. En haklapp är ju ett måste nu när vi övar eftersom det blir mer kladd på kläderna osv än mat i munnen hehe 🙂 Hon skulle vara jätte söt i den rosa haklappen och hon behöver ju såklart egna små bestick också 🙂 jag gillar på Facebook med! 🙂

 14. Emma - mamma till Linnea

  Åh mitt lilla matvrak till dotter skulle vara såå fin i det här. Och med tanke på hur roligt hon tycker det är att busa med maten (brumma med läpparna, stoppa in händerna i mun och kladda på bordet) så är ju haklapp ett måste (vilken hon för övrigt är skitsur på så hon sliter i den haha). Och när hon sen ska börja äta själv så är det ju så kul med fina bestick, helst hade hon nog ätit alldeles själv nu med. Min 7-månaders bebis är en bestämd liten dam!!! Gillar på Facebook

 15. Angelica M

  Har en son på 8 månader som totalvägrar äta mat och tom gröt 😉 Kanske han börjar äta om han/vi vinner dom här fina set.en :))

 16. marie

  Min Malte har precis börjat äta gröt och smakportioner så det skulle bli perfekt med lite nya prylar som hjälper till vid matdags. Hälsn. Marie

 17. Linn

  Åh vad fina! Theodor har börjat äta mer och mer måltider nu och i samma veva har han börjat spotta och fräsa så maten flyger ut i hela köket typ! 😉 En ny fin haklapp hade således suttit fint och besticken måste ju matcha! 😀

 18. Angelina

  Jag skulle gärna vilja vinna då min man blev av med sitt jobb för ett tag sen så de är tyvärr lite tomt i kassan. Noel fyller 4 månader den 21e så hade vart kul o få lite nya redskap till gröt mm antar att de kommer blir kladdigt o skojigt 🙂

 19. annelie

  Åh jag hade velat vinna ett set med rosa haklapp till min dotter att ha när hon ska börja äta. Hon är min lilla prinsessa ♥
  Gillar på facebook.

  🙂

 20. Elin. Mamma till Elton

  Vill jättegärna vara med i denna tävling! Snart ska min lille Elton som snart blir fem månader (tiden går för fort ..) börja äta själv eller ja annan mat än bröstmjölken. ;D Spännande, än sålänge har han bara smakat lite banangröt och det gillade han. Så just nu passar ju detta perfekt! Tycker dom där haklapparna är så himla fiina!

 21. Jessica

  Jag vill gärna delta i tävlingen:-). Har en 5-månaders liten kille som ska börja med smakportioner snart och jag, som har 2 barn sen tidigare, gjorde mig av med alla bebissaker i samband med vår separation för att jag var inställd på att jag inte skulle ha fler barn. Men så kom den stora kärleken som ett brev på posten och därmed också en härlig liten kille som alltså nu behöver haklappar och egna små bestick:-).

 22. S.

  Axel älskar gröt! Det är dock inte alltid så lätt att få kläm på det där med hur man sväljer maten, så mycket hamnar ju utanför 😉 men jag tror stenhårt på att låta barn ”kladda” med maten, så att de utvecklas. Och då behövs det bra haklappar och bestick, de här är ju dessutom superfina! Gillar att haklapparna är mjuka och följsamma och inte skaver nånstans. Vi skulle bli jätteglada om vi vann!

 23. Sandra

  Jag är såklart också med och tävlar! Vi får bakslag på bakslag när det gäller att äta här hemma. Det är bara bröstmjölk som duger för Sigge nu, men med lite fina bambinobestick och snygg haklapp så kanske det går lättare, vem vet? 🙂

 24. Ida

  Hej.
  Vi vill gärna vara med och tävla om detta. Dottern ska börja äta själv nu och då må hon ju ha haklapp å bestick

 25. Angelica

  Åh, ja tack! Om någon vecka drar vi igång med smakportioner här hemma och sen rullar det ju bara på med maten detta kit vore perfekt för min lilla kille <3

 26. Ylva

  Åååh, så himla sött! Jag är självklart med och tävlar för just nu använder lillasyster på 6 månader sin storasysters gamla haklappar! Är alltså i stort behov av nya och dessa är ju urgulliga 🙂 Så hoppas på turen med oss 🙂

 27. Diana

  Jag och Lily vill så gärna vinna detta set från bambino, det blir ju väldigt kladdigt nu när Lily precis har börjat äta vanlig mat 🙂 och hon hade varit så fin i detta 🙂

 28. Mona

  Jag vill vara med och tävla!
  Min son älskar att äta själv och helst med kniv o gaffel så han/jag skulle bli överlyckliga om vi vann! Gillarr självklart deras sida på facebook o håller tummarn! 🙂

stats