Idas Mirakel

Tävling med Caseapp.se

Tjo då kör vi igång en till tävling tycker jag! 🙂
Nu kan ni tävla om ett skal eller skinn värde 300kr från Caseapp där jag beställt mitt iPhoneskal med Collin på.
Caseapp kan man göra skal till iPhone 5/5S, iPhone 4/4S och Samsung Galaxy S3. Man kan även göra skin till iPhone, ipad, android, MacBook och fler.

För att tävla så kommenterar ni en liten rad här nedanför om varför ni vill vinna så drar jag en vinnare fredagen den 25/10.

20131016-213519.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. johanna

  Vad kul med tävling!
  Jag skulle vilja vinna ett skal åt min mamma, barnens mormor. För allt hon gör för oss. Varje gång jag skickar ett mms med bild på barnen säger hon att det där måste vi rama in osv. Och teknisk som hon är så är hon rädd att hon ska tappa bilderna:p
  Men mest för att hon ääääntligen köpt en Nutids telefonk och skippat sin gamla nokia…..
  Sku vara kul o få pimpa upp den med bild på hennes barnbarn! <3

 2. Jenny

  Hejsan. Ett iphone skal med en bild på barnen skulle vara en perfekt present eller julklapp till mina barns pappa som nu har varit på utlandstjänst i Afghanistan i 5 hela månader. Jag vet att han skulle bli överlycklig om han skulle få ett paket nedskickat till honom som har med barnen att göra. Med deras bild på ett mobilskal så har han alltid dom med sig! Kram kram

 3. Johanna

  Vore ju perfekt julklapp till någon kär familjemedlem (har en stor familj då mina föräldrar är separerade), det svåra blir mer att välja vem som ska få det;) 300kr kanske räcker till två fodral?:D

 4. Ida

  Hej. Har samma anledning som det flesta såg jag. Vill vinna så jag kan ge min sambo, far till dottern våran ett skal med vår ängel på. Så att han alltid har henne med sig. Kram

 5. linda

  Har nyligen köpt en begagnad iphone till min mamma, det bästa had eju varit o köpa ett skal med en bild på min tös ( hennes första barnbarn) som hon kan ha till sin tele så blir den som ny 🙂

 6. Nathalie

  Åh vad jag skulle vilja vinna! Det går inte att göra till min telefon men jag skulle så gärna vilja överraska Charlies mormor och farmor med ett varsitt!

 7. Madde

  Det skulle bli en present till min man med vårt mirakel på såklart! Vem blir inte gladare av en solstråle med sig, speciellt när man fått ett besked att man inte kan få några barn. Sen extra bonus såklart eftersom jag fyller år nu 😉

 8. Veronika

  Om jag vinner skalet så skulle jag ge det i present till min sambo. Vi har en två månader gammal liten Marion här hemma som får träffa sin Pappa alltför sällan. Då han jobbar tre-skift och är borta såväl tidiga mornar som nätter så skulle han med sitt iPhone-skal ha sin lilla prinsessa med sig hela tiden;)

 9. Linnéa

  Jag vill jag vill jag vill!! Jag vill ha detta skal som jag suktat länge efter!lart man vill ha sin lilla 4 månaders Liam på mobilen 🙂 så kul att läsa dim blogg då jag ser min lilla Liam i din Collin! 🙂

 10. Karolina

  Jag skulle vilja vinna ett skal för jag går och väntar på att min bebis ska vilja komma ut någon dag nu, har bf 22 okt och jag längtar så tills han kommer ut och jag blev så avundsjuk på ditt fina skal och när min bebis har kommit vill jag också ha ett med honom på!

 11. Ida

  Vilket super sött skal, skulle såklart vilja ha ett med min lilla Noel på. Har precis haft min telefon på lagning efter en ”tappa i marken olycka” så typiskt mig….ett skal skulle en klant som jag behöva! ❤️

 12. Johanna

  Åh jag skulle vilja vinna för idag är min födelsedag och jag fick en surfplatta av min älskade sambo som jag nu vill ha ett snyggt skal till 🙂

 13. Susanna

  Åh jag hade blivit överlycklig om jag fick chansen att vinna 😀 hade helt klart valt att sätta min älskade vovve molly som bild på skalet eftersom hon gick bort nyligen! Hade haft henne i 14 år och hon va som en familjemedlem & bästa vän & de är så tomt utan henne, så de hade vart så fint att ha ett skal med henne som jag bär med mig varje dag 🙂 så är hon med mig i varje steg jag tar!
  Kul att du har sånna här tävlingar ibland 😀 uppskattas verkligen! Kram

 14. Anita

  Jag skulle vilja vinna för att ge bort skalet till min fina mamma. Sen jag själv blev mamma så har jag kommit min mamma närmare och insett hur mycket kärlek en mamma känner för sitt barn. Min mor hjälper oss mycket med vår dotter och har skapat en underbar relation till sitt barnbarn. Mobilen är fylld med bilder på dottern så tror hon skulle bli riktigt glad för ett skal med min dotter på.

  Helt enkelt världens bästa mamma och mormor.

 15. camilla

  Hej Ida,
  Jag skulle gärna vilja vinna ett fint skal med min son på! Fick en liten pojke i maj och han är min ögonsten som jag vill ha med mig vart jag än går. Har redan ångest för att börja arbeta till våren eftersom jag kommer sakna honom sååå mycket. Med detta skal kan jag ha med och titta på honom hela tiden!
  Med varm hälsning,
  Camilla

 16. Margret

  Tack för en bra blogg! Vill gärna vinna ett skal. Roligt att få designa det själv;)! Med vänlig hälsning, Margret

 17. Jessica

  Skulle gärna vilja vinna ett skal! Har 3 söner varav mina 2 äldsta på 7 och 4 år bor varannan vecka hos mig och jag saknar dom till tusen när dom inte är hos mig. Skulle utan tvekan designa ett skal med dom tre finaste pojkarna som finns och på så vis har jag ju mina 3 barn hos mig jämt:-). Kram

 18. Elin

  Vilken härlig tävling! 🙂 Jag vill vinna ett skal til iPhone 4s till min sambo för att han är den som gör mig lyckligast i hela världen och för att han är den mest omtänksamma människan jag vet och dessutom en helt otrolig pappa! Håller tummarna!

 19. Jennie - mamma till Leonard

  Åh som jag skrev, klart man vill ha ett skal på sin knodd, så fint! Jag är så kräsen när de kommer till skal så hat bara använt 1 som är skit slitet och fult nu, vill gärna ha skal också för annars skulle nog min tel bli sliten och gå sönder mkt fortare. Men ett skal med sin lille pojk på kan ju inte bli fult lixom 😉
  Tänkte beställa ett sånt skal och satt och kollade vilken bild jag skulle ta men så fick jag parkeringsböter så nu få skalet vänta haha, så vad passar inte bättre än att vinna ett då? 😀 kram på dig!

 20. stina

  Bättre julklapp får man ju leta efter, hade varit perfekt då det är bf i november så hinner man göra ett skal med bebis på tills dess!

 21. Katja

  Jag skulle vräkningen vilja vinna!! För min älskade man fyller år snart och då vill jag överraska honom med detta skal. Han skulle bli så glad om han fick sin älskade dotters bild på ett så fint skal 🙂 Jag skulle också bli glad, om jag kunde få möjlighet att ge det till honom för just nu har ja inte det ;(

 22. annelie

  Skulle gärna vilja ha ett personligt skal till min Samsung. Då hade jag haft en bild på min häst som bor 20mil ifrån mig för tillfället. Saknar honom enorm mycket och har inte ridit på länge pga graviditeten och nu efter förlossningen.
  Men jag hade nog försökt göra ett skal med bild även på hunden och dottern så att det blev ett ”kollage”-skal 🙂

  Tack för en bra blogg!

 23. Sandra

  Jag skulle vilja vinna för att det är en jätte bra och fin ge bort present. Det är också en super fin ide om man vill piffa upp sin telefon lite extra med en bild på sin lilla bebis eller på sin sambo, eller varför inte båda två 😉 kram Sandra

 24. Josefine

  Den skulle jag vilja vinna! ”Till världens bästa pappa! Nu kan du titta på mig varje dag på jobbet. Kram Ebba” Hade ju varit den mest perfekta farsdagspresenten?! För Ebba har världens bästa pappa 😉

 25. Zannah

  Jag skulle vilja vinna ett skal där jag kan ha min vackraste hund fizen på. (Pitt-bull amstaff)
  Då jag älskar barn men förmodligen inte kommer kunna få biologiska barn (har dock 6 gudbarn) 🙂 har jag min älskade hund i alla lägen som jag älskar över allt annat!

  Kram Zannah
  Tack för en go blogg.

 26. marlene

  Skulle gärna vilja vinna ett skal åt min gammelmormor som nydligen slaffat sig en samsung s3. Tänk om man kunde byta ut det här tråkiga och ha en bild på lilla Kevin sa hon om sitt skal ovetandes om att det faktiskt går att få. Klart hon ska ha ett skal med sitt barns barn barn barn bild på. Tuffa tanten på 95år 🙂

 27. Nadia

  Jag vill vinna för att jag är sååå avundsjuk på ditt skal som blev jättefint OCH för att jag fyller den 25 oktober – då du ska dra en vinnare 🙂 tihi! Kram Nadia Norlin

 28. Linda

  Jag skulle vilja vinna för att, vem skulle inte vilja ha sitt barn på sitt skal till telefonen, super fint!!
  Jag läser ofta din blogg då jag själv är hemma o är mammaledig till lilla Nils o tycker det är roligt att läsa om andra som är det!
  Tack för att du förgyller vår dag med din härliga blogg!
  Med vänlig hälsning, Linda Johansson

stats