Idas Mirakel

Tävling – Studionele.se

Då tycker jag vi drar igång en tävling igen 🙂
Jag har fått äran att tävla ut 2 tavlor till mina fina läsare så ni har dubbel skans att vinna 🙂
Det ända ni behöver göra är att:
1. Gå in på hemsidan Studionele.se och välj din favorit tavla och skriv sedan en liten kommentar vilken ni skulle vilja vinna.
2. Gå sedan in på Facebook och gilla Studionele
Tävlingen håller på till måndag 11/11. 🙂

20131104-204505.jpg

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Diana

  Jag hade så himla gärna velat vinna tavlan L. Min dotter heter Lily och hade blivit minst lika glad som sin mamma om vi den fick hängas upp i hennes rum 😉
  Många kramar ♡

 2. Angelica

  Dom är ju så fina! Min Ebbe har redan ett fint print men han skulle vilja ge bort ett likadant till hans kusin som kommer i februari. Han vill ge ett ”? Som i ?”. Haha ja du fattar, inget namn bestämt på lilla pyret än! Men det vore en fin klapp att ge till dom blivande föräldrarna 🙂

 3. Emilio

  Hääj Ida! Min mamma visade mig dom fina tv-licens och jag skulle vilja ha en ljusblå ho-ho-ho till mitt rum. Jag älskar ugglor (och det gör mamma också). Hon gillar sidan på fejjan också 🙂 kram Emilio och min mamma Sandra

 4. Amanda

  Jag skulle vilja vinna tuff tuff tåget i rosa till min dotter Emilia som är 1.5 år! Vi håller på göra om i hennes rum så lite nytt på väggarna skulle va kul!:)

 5. Josefine

  Jag skulle givetvis vilja vinna ”E som i elefant” eller Ebba 😉 som jag tyckte var helt otroligt fin!
  Har letat efter någon speciell, annorlunda tavla o denna var verkligen perfekt! Rosa som hennes rum och med elefant vilket vi, eller jag, har lite dille på just nu:)
  Skulle helt enkelt vara precis perfekt i Ebbisens rum!

 6. Ida

  Jag skulle vilja vinna den superfina ABC-tavlan till min sju-månaders gamla son Max! Den skulle passa perfekt i hans nya rum! 🙂

 7. Susanne pettersson

  Med denna tavla kan du dig lära
  En massa saker hemma.
  123 och ABC ja lilla älskling
  Har vi turen kan det ske!

  Vi hoppas på att vinna ABC tavlan till vår lilla Leonel (lika gammal som Collin) som snart får ett nytt fint stort rum som vi håller på med!

  Kram Susanne och Leonel

 8. Susanne pettersson

  Men en tavla som denna
  Kan du lära dig massa hemma,
  123 och ABC ja lilla älskling har vi turen
  Så kan det ske!

  En ABC tavla till vår lilla Leonel (lika gammal som Collin) skulle vara helt perfekt i hans nya stora rum som vi håller på med för fullt!
  Gillar på Facebook såklart 🙂

  Kram Susanne och Leonel

 9. annelie

  Jag skulle gärna vilja vinna den fina abc namntavlan till min dotter Alice!

  Gillar på Facebook och håller tummarna. ☆

 10. Sofia

  Hej! Jag skulle gärna vilja vinna den blå Uggle-tavlan med Ho ho ho- Tage. Den skulle passa perfekt i Tages rum som har lite av ett tema ugglor.

  Sofia

 11. Gia

  Hej! Jag skulle jätte gärna vilja vinna den söta ABC Namntavlan till min underbara son William! Vi flyttar den 1a december till en större lägenhet där han kommer få ett eget rum och denna tavlan hade varit så fin därinne på hans nya hylla! ♥

 12. anna85

  Jag skulle vilja vinna ABC tavlan till Lexie. Vi ska flytta snart så ska äntligen få ett barnrum att inreda! Så denna vinst hade suttit fint 🙂

 13. Sandra A

  Hej! Har aldrig kommenterat hos dig innan då passar på att berömma din fina blogg! Jag skulle vilja vinna tuff-tuff tåget till min bästa vän som ska få barn nu i december. Hade varit en underbar välkommen till världen present!

 14. Ida

  Jag skulle vilja vinna tuff tuff tåget-tavlan, Viggo har djungeltema på sitt rum så tavlan skulle vara så söt där. Dessutom är jag en mycket trogen läsare av din blogg oxå ju Ida 😉 så då tycker jag att jag eller rättaresagt min Viggo borde få vinna en fin tavla 🙂 ❤

stats