Idas Mirakel

Tenta, en utekväll och lite kalas.

Denna helgen har bara flugit förbi och jag har knappt hunnit känna av helgkänslan.
Igår gjorde jag en omtenta på första kursen introduktion till omvårdnad, jag fick skylla mig själv att jag inte klarade den första gången då jag inte hade tid och hade pluggat på fel saker. Men denna gången kunde jag alla frågor utan två och när räknade ihop poängen så är jag mer än godkänd. Hoppas det går vägen!

På kvällen gick vi på Henrik Skyffert och Fredrik Lindström ihop med Alex bröder plus deras damer. Trevligt att få komma iväg ibland. 🙂
Idag har vi haft kalas för Alex nere hos svärisarna som hade lagat god mat.
Alex han fick en hink med massa gott, olika skikor, salami, öl, tomater, mozzarella, choklad och massa annat gott så ikväll tog han byggfri kväll och vi har glufsat till en film. 🙂

I morgon håller jag tummarna för en sovmorgon, Collin börjar förskolan vid 9 och jag skolan vid 10 så hoppas han sover till 8 iaf.
Efter han börjat på förskolan så har det ändrats en hel del med hans sovrutiner, han vaknar ofta på nätterna vilket han annars aldrig gör, han lägger sig tidigare men somnar sällan själv längre, dessutom vaknar han tidigare. Gah vi som alltid haft det så smidigt!
Men va fasen det är säkert bara en fas som vi får gå igenom tillsammans och sedan när han vant sig så kommer vi förhoppningsvis tillbaka till hans bra rutiner men att han kanske har vant sig vid att gå upp tidigare.

IMG_4858.JPG

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats