Idas Mirakel

Tenta, mostrar och Erikshjälpen.

Dagen började tidigt för både mig och Collin. Han fick åka med pappa till föris och jag åkte strax efter dem men hann äta frukost hemma iaf.
Tentan började vid 8 och jag satt i mer än 2 timmar. Så himla mycket att skriva.
Jag kunde alla frågor utan två så jag har iaf klarat mig, så himla skönt!
Efter det så svängde jag förbi stan en snabbis, Collin skulle äta lunch på föris så att hämta honom innan skulle bara bli omständigt.

När jag hämtat honom så åkte vi in till Erikshjälpen med moster Melina och moster Tea.
På Erikshjälpen har den en perfekt lekplats där Collin gillar att vara. Jag lämnar ju inte honom där ensam medans jag kollar på saker så där är det perfekt att ha med sig mostrar så man kan bytas av 😉

Vi tog en fika och sen var det dags att åka hem. Det blev inga fynd till mig men Collin fick 3 böcker som såg helt nya ut. De var nog inte ens bläddrade i så stela de var.
Han var nöjd och vi får lite variation i läsningen varje kväll. 🙂

image

image
Bjuder på några köks bilder. Blir så sällan jag tar kort på köket. Vi lever i vårt underbara kök så det är alltid lite grejer framme. Ofta någon leksak, något glas och ja ibland eller alltför ofta ett berg av disk. Disk gör sig inte på bild så då får det va.
Vi är inte pedanter någon av oss men vi vill ändå ha det rent så vi hamnar i något mellanting där det ofta är något här och där som är framme.
image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. ellinor

    Skönt att tentan kändes bra! Jag har tenta idag, ska bli skönt att få den gjord så att man kan vara ledig under helgen innan nästa ämne börjar ☺

stats