Idas Mirakel

Tisdag, sol, plugg och sandlådehäng

Ojoj vilket väder det har varit idag!
Jag satt ute efter lunch och lyssnade på inspelade föreläsningar över skolans intranät ping pong. Läkemedelshantering lyssnade jag på (vi har haft en hel kurs med det men nu var det riktat mot kommunen, delegering, apodos m,m) som vi även kommer ha ett seminarie om på fredag så bäst att vara förberedd 🙂
När jag satt ute på altanen och fick ta av mig till sporttopp, sedan till shorts och blev ändå svettig i brassestolen. Det kallar jag bra tryck på våren, äntligen!
Jag fick till och med färg på min annars genomskinliga hudkostym 😉

image

image
När jag hämtade Collin fick vi några timmar i trädgården innan pappan kom hem.
Vid sandlådan blåser det lite mer men var ändå skit varmt så vi började med bara mössa och vindfleece och stövlar, givetvis vägrar han ta på sig sina goretex gympisar så han fick ha stövlar. Efter en stund så blev han lite blöt om knäna då sanden var blöt jaha på med skalbrallor. Ytterligare en stund senare säger han att han är varm, mycket riktigt han var dö svett men jag ville inte ta av mössan när vindarna ändå är svala.
Så vi bytte till skaljacka, svart skaljacka… Smart… Nej.
Så vi hann va ute en stund till innan vi gick in för att laga mat och givetvis var han dyngsur i svett. Haha alltså stackars barn. 😉
Nästa gång får han en lite tjockare tröja istället och INGA jäkla stövlar!
image

image

image

image

image

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats