Idas Mirakel

Trött och sliten

Efter en heldag i skolan, ute lek i sandlådan, matlagning, disk, dammsugning och lek på golvet somnade Collin tidigt så jag har haft en lång plugg kväll.
Det är sååå mycket som ska in. Som sagt är deg ju farmakologi och vi ska kunna många läkemedelsgrupper, hur de fungerar på cellnivå, biverkningar och när de används och när de absolut inte får användas.
Ja jösses, hur ska allt detta in i min lilla hjärna?!
Och hur får jag det att stanna? Jag vill ju kunna detta!
I morgon pluggar jag hemifrån och Collin går på dagis till 14 sen ska han få spendera sin eftermiddag med sin mormor, morfar-Henke och mostrar så jag får extra tid.
Jösses vilken tur vi har som är omringade av människor som mer än gärna umgås med Collin när vi har mycket. 🙂
image
Nu ska jag i säng och hoppas på en god natts sömn så det går lättare att banka in dessa läkemedel 😉

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Kajsa

  Jag läste ju den kursen för tre år sen och jag kan säga att jag inte kommer ihåg särskilt mycket detaljer. Hehe.. Men men, de LM man kommer i kontakt med sen när man jobbar får man ju läsa på mer om då. Jag pluggar till en tenta i arbetsliv och organisation just nu. Inte lika mycket att kunna, men desto tråkigare att försöka banka in i huvudet! 😉 Lycka till med tentan!

  1. idasmirakel

   Kajsa: ja fy det är ju det som är det tråkiga, att man glömmer av så mycket av det man pluggar så hårt för att få in i skallen 😉
   Aja men man får hoppas man kommer ihåg det viktigaste och sen att det kommer tillbaka när man börjar jobba med det 🙂

stats