Idas Mirakel

Tv tittarn :)

20130806-215851.jpg

20130806-215846.jpg
Lilla kräkbebisen har nog kräkts upp allt han ätit idag. Det har verkligen sprutat ur honom och vi alla tre har vart blöta men det är som det är 🙁
Han kräks ju alltid lite efter maten och lite emellan men ibland har han såna här dagar när det bara sprutar ur honom, det är faktiskt väldigt frustrerande!
Jag dricker som en idiot för maten inte ska ta slut och så äter han upp allt och kräks upp överskottet, suck! 🙁
Aja det är ju inte hans fel men man kan ju undra om han inte känner sig mätt?
Visst han hade väl kräkts ändå men inte så mycket kanske.
Dessa dagar är det ingen idé att byta kläder pga att han är nerkräkt för lägger man honom på skötbordet hinner han kräkas två gånger till och när du plockat upp honom är han nästan lika blöt igen.
Dregglisar är det ända som hejdar det lite men de måste bytas ofta!
Eftermiddagen gick bättre så här har stackarn precis torkat. Det fick bli ett bad ikväll.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Emilie

  Det är inte bra att dricka för mycket heller. Jag dricker jättelite, för lite speciellt när det är så varmt. Drick när du är törstig! Det är i och för sig jag nästan aldrig, dricker knappt till maten ens. Tvingar i mig ett glas någon gång om dagen.

 2. Denise - mamma till Noah

  Noah var oxå en riktig kräkbebis, de kom KONSTANT o jag vet inte hur ofta vi fick byta. Men de där att dem kräks , dem behåller mat ändå oavsett om de kräks sa dem på BVC! Jag var oxå orolig att N inte skulle fått i sig tillräckligt men de stannar alltid kvar lite och dem säger ju oftast till när de är hungriga.

  Noah slutade kräkas när vi började byta ut ersättning mot barnmat, 2 mål om dagen får han!

 3. Emilie

  Ju mer han äter desto mer får du, så för den skull behöver du inte vara orolig att det ska ta slut. Och jag tror inte du behöver dricka mer än du känner att du är törstig och behöver. Har också en liten kräkis =) .

  1. idasmirakel

   Emilie: fy jag HÄVER i mig vatten, jag brukar ofta dricka mellan 2-3 vattenflaskor mellan matningarna och en undertiden och en flaska innehåller ca 50 antar jag om inte mer! Haha så jag kissar nästan lika mycket som när jag var hög preggo! Haha 😉

 4. Lina

  Vet precis hur de är, Melanie va en riktig kräkbebis och hon slutade inte förrän runt året. Va man en gjorde så kräktes hon. Dock blev de lite bättre när hon började äta vanlig mat men hon fick bara en halv burk åt gången annats kom de bara upp igen.

  1. idasmirakel

   Lina: usch ja endel håller på så länge, aja det går ju över får man tänka och det kunde vart kolik i stället.
   Kram

stats