Idas Mirakel

Tvättstuga

IMG_6269

IMG_6270

IMG_6272
Något av det bästa med vårt hus är vår tvättstuga enligt mig. Vi hade en minimal tvättstuga innan där man inte kunde hänga tvätt, fick gå in och backa ut men ändå är jag glad att vi hade någon form av tvättstuga.
Nu tänkte vi att vi ville ha en stooor tvättstuga med mycket ljus, grovingång, upphöjda tvättmaskin och torktumlare, mycket förvaring och funktionellt helt enkelt.
I gamla huset hade vi ingen torktumlare utan hängde all tvätt i vårt sovrum. Usch för det!
Jag älskar den men trots det så har jag knappt använt den än. Jag känner mig som en sån miljöbov varje gång den går då vi har gott om plats att hänga tvätten. Vi ”unnar” oss tumling när det ska komma folk eller om vi nyss storstädat men annars hänger det ofta en tvätt eller två.
Haha aja men jag kanske kommer igång och använder den snart 😉
IMG_6273
Cleo bor här inne när vi är borta. Jag tror det gör henne tryggare att inte ha ett gigantiskt hus att hålla koll på utan att hon kan känna sig lite mer trygg i ett mindre utrymme. Sen är det väldigt smidigt när svärfar kommer och hämtar henne när vi är borta längre på dagarna. Hon har en säng vi just nu flyttar mellan vårt sovrum och tvättstugan.
Jag tror dessutom att hon är rätt nöjd att ”hon fått” två fönster hon kan kolla ut igenom.
IMG_6274
Jag älskar dessutom att vi höjde upp tvättmaskin och torktumlare. Vi har en låda som är i samma perfekta höjd precis innanför dörren som vi lägger vår tvätt i. Där ifrån tar jag tvätten och lägger in den direkt i maskin eller upp på bänken för att sorteras och sedan in i maskin och på så vis sparar jag min rygg och arbetar i en perfekt ställning utan ansträngning. Me Love it!
IMG_6275

IMG_6276

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. elinidas

  Hela erat hus är riktigt fint, vad jag har kunnat se hittills i alla fall 😀 Men alltså Ida, shit vilken dröm er tvättstuga är! 🙂

  Hittade din blogg när jag var typ halvvägs genom min graviditet och spenderade många timmar med att läsa igenom den från inlägg nummer ett. Vill bara säga att det är så roligt att få läsa det du skriver och få vara med på er resa!

  1. idasmirakel

   Cassandra: åh ha visst blir dem! Hade nästan helt glömt att handdukar kunde va så mjuka efter 7 år i vårt gamla hus utan tumlare. 🙂

 2. ullie

  Hej ullie heter ja bor i jönköping på österängen. hittade till din blogg idag .verkar va en mysig så ja hittar nog hit igen bara du svara mej =)

  åhh alltså va mysigt med egen tvättstuga det skulle ja oxå önska mej

  I morg jobb här i gen är uska ja me 😀

  lycka till med studierna kram ullie

stats